Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben is szakítsak?
Nagyon kezd betelni a pohár... A barátom teljesen kikészít. Hazudozik, elhanyagol, meg vannak olyan tulajdonságai amikből kikerget a világból. 5 hónapja vagyunk együtt.
Ahogy érzem magam hónapok óta (igen, húztam) az elég indok lenne a szakításra. Akkor is, ha szeretem őt, nem akarok egy roncs lenni mellette.
Viszont... Nekem nem megy a párkeresés egyszerűen. Régebben benne maradtam egy kapcsolatban akkor is, ha rossz volt, mert féltem egyedül lenni. Most nem attól félek, hogy egyedül leszek, hanem hogy egyedül is maradok. Évekig voltam szingli és a mostani barátomat is a szerencsének köszönhetem.
Félek hogy nem találok soha senki olyat akivel tényleg összeillünk és együtt öregedhetnénk meg. (igen én már ennyire előre gondolkozom pedig csak 21 éves vagyok).
Szóval egyelőre erősebb az egyedül maradási félelmem, mert pár hónapnál tovább nem élvezem hanem kiakaszt, őt is sokáig tartott megtalálni... viszont kikészít és ezen nem hajlandó változtatni, meg se tudunk beszélni semmit, mert ha belekezdek inkább megsértődik. ELEGEM VAN!
Ha már 5 hónap után, ami igazán kevés idő így érzed magad, akkor szakíts.
Ezt nem bántásból mondom, hanem pusztán jó szándékból, de szerintem felkereshetnél egy pszichológust, akinek kibeszélhetnéd a félelmeidet.
Szerintem a soraid rendezd el es tiszta fejjel hozz dontest. Ne a felelemre alapozz.
Egyebkent itt ezer him ajanlja magat. Mivel a randi iegyensulyozatlan, neked elonyod van. Ne gondold, hogy egyedul fogsz meghalni.
Itt meg a ronda, kover santat is...
érdemes azért maradni egy javíthatatlan kapcsolatban, mert félsz 21 évesen(!!!!), hogy nem találsz senki mást?
a semmi jobb a rossznál, sose leszel boldog ezzel az arccal, megváltoztatni enm fogod
szerinted miért nem találnál könnyen partnert?
üzenetet is írhatsz, kíváncsi vagyok
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!