Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele ebben a helyzetben?
Nyár végén összejöttem egy sráccal, akit akkor egészen bírtam. Aztán szakítottam vele, de barátok tudtunk maradni. Miután véget ért egy másik kapcsolatom, (ami közben hiányzott az első) újra összejöttünk. Ő nagyon szeret, úgy tudja, én is. De ez nem így van! 8 hónappal fiatalabb nálam (14 éves), és tök jól el tudunk lenni, de ilyenektől, hogy csók, stb, kiver a hideg víz. Sőt, tegnap bemutattam anyunak az anyu munkahelyén, de KÖSZÖNNI nem volt képes, szó szerint bunkó volt, lásd: be akartam mutatni anyu 3 asszisztensének, mert megkértek rá, erre ő:"megy a bánat oda!" Végül aztán bemutattam mégis... de pl. utcára szégyellek lépni vele, legeslegjobb barátnőm ki nem állhatja, anyunak se szimpi, ráadásul cigizik, holott tudja, hogy azt utálom de nem képes leszokni...
Nemrég mondta, hogy nagyon szeret és nem akar elveszíteni... de én meg úgy érzem, túl hamar vágtam bele ebbe a kapcsolatba, senki szerint nem illünk össze, és nem szeretek találkozni vele... egy hete vagyunk újra együtt, de nem akarom folytatni. Mit tegyek, mit mondjak neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!