Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Szakítsak vagy ne?
Régebben a barátnőm akart velem szakaítani olyan dolgok miatt amikkel engem vádolt meg, de ezekből semmi nem volt igaz, és mindíg sikerült rávennem hogy maradjunk eggyütt.
Most viszont hogy eltelt egy kis idő, kiderült róla és a családjáról néhány dolog, amik nem igazán tetszenek nekem, és úgy gondolom jobb ha nem tartozik bele az ember egy ilyen családba. Ráadásul az utóbbi időben több fiú is legyeskedik körülötte, s álandóan róluk beszél, áradozik.
A lényeg az, hogy véget akarok vetni ennek a kapcsolatnak, csakhogy mivel régebben én kértem meg hogy maradjunk együtt, most nem mondhatom neki azt hogy legyen vége, mert akkor saját magamat hazudtolnám meg, csinálnék seg get a számból.
Mit javasoltok?
A lány 17 éves, én 19.
Régen láttad értemét a kapcsolatnak, ma már nem.
Miért csinálnál segget a szádból?
Szakíts.
Az a "régen" kb 1-2 hónapja volt.
A családjából nem egy főnek a törvénnyel gyűlt meg a baja, és rajta is látszik hogy "rokonok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!