Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben hogy szakítsak?
Figyelt kérdés
A barátnőm többször is megcsalt. Eddig is sejtettem, de már biztos. Rettenetesen fáj, mert nagyon szerettem őt, sőt még most is szeretem, de így nem bírok vele maradni. Egy ideje azon gondolkozom hogyan szakítsak, de nehezíti a helyzetet, hogy a napokban meghalt az édesanyja. Csak én tartom benne a lelket, más rokona nincs. Nincs ráadásul hova mennie se. Nem akarom őt ilyen helyzetben eldobni, mert egyébként rendes és aranyos velem. Fogalmam sincs miért csalhatott meg. De lúzer se akarok lenni, az én lelki békém is fontos.
Ő 20l én 29f
2018. febr. 16. 16:42
11/13 anonim válasza:
Szeribtem meg te gondolkodsz jól, hogy nem dobod ki az utcára egyből.Annak ellenére hogy így elbánt veled, meg tudsz maradni embernek.Minden elismerésem! Az tényleg egy megoldás lehetne ha szakítanál vele és adnál időt neki arra hogy lakhatást keressen, vagy ha még szereted annyira akkor próbáljátok megbeszélni a történteket.
12/13 anonim válasza:
11-el értek egyet, szép tőled, hogy ilyen emberien tudsz viselkedni, manapság ez már érték.
13/13 anonim válasza:
Én szembesíteném vele, hogy tudok róla, hogy megcsalt és hogy szakítok vele, de felajánlanám neki, hogy addig amíg össze szedi magát addig maradhat, csak már nem leszünk egy pár mert nem tudnék rá úgy nézni ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!