Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak a barátommal úgy hogy kevésbé sérüljön?
Figyelt kérdés
Nem akarom helyrehozni, régóta gondolkozom már rajta és tegnap együtt voltam valakivel ami féltette az i-re a pontot hogy szakítani akarok de ezt viszont emberségesen szeretném megtenni.23\N2018. ápr. 18. 10:34
1/21 anonim válasza:
Beiratkozol 86 tanfolyamra, utánképzésre, stb, velem minden csaj ezt csinálta, szabadidejük 0 lett. Legjobb módszer.
2/21 A kérdező kommentje:
Mi bajod van?
2018. ápr. 18. 10:41
3/21 anonim válasza:
Ha elmondod, hogy "mással voltál", azaz megcsaltad, szerintem ő maga akar véget vetni a dolognak. Nem voltál emberséges amúgy kicsit sem, mivel előtte kellett volna véget vetned a dolognak. Tiszteld meg az igazsággal.
4/21 anonim válasza:
Egyenes módon, tapintattal, őt nem minősítve.
Például:
"Figyelj, nekem ez a kapcsolat már nem építő jellegű és nem élek át már benne szeretetet, így adni sem tudom neked, nem akarlak áltatni és feltartani, sem téged, sem saját magamat."
5/21 anonim válasza:
> tegnap együtt voltam valakivel ami féltette az i-re a pontot
Tipikus. Amíg nem volt senki a láthatáron, addig előadtad a nagy szerelmest, aztán amint találtál egy új pasit, már rögtön mersz dobbantani.
6/21 A kérdező kommentje:
Nyugi, nem új pasi van a dologban nem is járunk és nem is fogunk tekintve egyéjszakás dologról volt szó.Csak ez adta meg a lökést amit már féléve biztosan érzek és abból tudom hogy tényleg vége hogy amíg szerettem őt nem néztem rá más férfira.
2018. ápr. 18. 10:48
7/21 anonim válasza:
Hát ja, ez így tényleg sokkal gerincesebb, lol
8/21 anonim válasza:
Egyszerűen megmondod, bocsi, ép csak félre néztem és már is lefeküdtem egy pasival. Ennyi elég. Szerintem ez az egy mondat után, nem kell szakítanod tovább, mit is mondjál.
9/21 A kérdező kommentje:
Nem akarok a lelkébe lépni ezen mit nem értetek?Mint egy pár nem tudunk együtt működni de ettől függetlenül emberileg még szeretem és tisztelem hisz nem ő tehet arról ahogy én érzek iránta.
2018. ápr. 18. 10:58
10/21 anonim válasza:
Emberséges módon akarsz szakítani?Te gondolkozol egyáltalán?Megcsaltad, mással összefeküdtél azt még magadat akarod szépíteni meg úgy feltüntetni hogy milyen gerinces vagy?Undorító ribi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!