Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk már a kezdetekkor sem volt túl nyugalmas, nem is értem, miért tartok ki már lassan 4 éve. Ő az édesanyjával él egy nagy házban. Az első 2 évben be sem mutatott, rejtőzködnöm kellett, suttogva beszélgettünk, hogy ne derüljön ki, hogy ott vagyok. Majd amikor már ott tartottam, hogy szakítok emiatt, akkor bemutatott. Nagyon kedves asszony az anyósom, bár nagyon nehéz eset is, nagyon makacs, öntörvényű.

Szóval a párom... féltékeny is nagyon, rettenetesen kisajátító, és gyanítom nárcisztikus személyiségzavara van. Egyszerűen azt érzem, hogy nem tudok elég jó lenni, aláássa az önbizalmam, közben bizonygatja, hogy pedig elég jó vagyok neki, de mégis folyton rajtam köszörüli a nyelvét, az én tulajdonságaimon, adottságaimon mindig jót tud nevetgélni. Nem ismer el, nem becsüli a munkámat, és mindig csak neki lehet igaza. Jelentkeztem egy állásra, és néhány óra múlva felhívtak, hogy várnak. Erre csak annyit tudott mondani, hogy biztos senki nem jelentkezik arra a pozícióra, azért hívtak ilyen hamar engem. Az előző munkahelyeimen az ő hatására mondtam fel, persze most meg sem megtakarításom, sem normális munkám, nincs egyszerűen semmim.

A családomat utálja. Jó, mondjuk nem is egyszerű eset, és nekem is nagyon nehéz velük, de ő egyenesen utálja őket, semmire nem hajlandó, engem is szeretne maximálisan leválasztani róluk, ami nagyrészt sikerült is, ha belegondolok. A múlt héten azt is kiejtette a száján, hogy anyukámat is csak szájba kellene rúgni... A testvéremre rendszeresen használ durva, trágár jelzőket. A rokonaim szerinte igénytelenek, és amikor összefutottam a nagybátyámmal az utcán, és mosolyogva köszöntem és váltottam vele pár szót, ő már kidülledt szemmel nézett rám és csak forgatta a szemeit, hogy mit köszöngetek én ilyen igényteleneknek.... Egyszerűen tudom, hogy szakítanom kell, kiölt már belőlem szinte mindent. Az édesanyjával is eléggé hullámzó a viszonyunk 1-2 havonta rájön az, hogy nem beszél velem. Nem szól hozzám, nem néz rám. És senkinek fogalma nincs, hogy miért. Ha megkérdezzük, azt mondja nincs semmi baja. Tavaly balesetet szenvedett, és én ápolgattam otthon, mivel munkanélküli voltam, és ott ragadtam náluk, velük lakom. Adok pénzt neki, emellett mindent megcsinálok, főzök, mosok, takarítok, a kinti munkákban is segítek, tényleg mindent megcsinálok, valahogy mégsem jó semmi. És ez így együtt már nagyon nem jó nekem nem megy, nem tudok nyelni többet. De nem tudom, hogyan szakítsak, mert nem merem megtenni. Attól félek, a párom tenne magával valamit, vagy ha nem is, akkor szerintem az Isten haragja is egy laza kis bulika lenne a párom és az anyjától kapott fejmosáshoz képest... Én lennék a bűnbak, és lennék minden rossz, és én nem vagyok ehhez elég erős, nem bírom el. De több harcot sem bírok. Azt sem tudom, hová költözzek tőlük, hiszen a szüleimmel alig tartjuk a kapcsolatot, pedig csak fél órára lakunk egymástól. Semmim és senkim nincs és ez elkeserít. Néha már nem látok kiutat ebből az egészből. Segítsetek, mit tegyek?

2018. máj. 28. 11:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Reggel bedobálod a cuccaidat egy sporttáskába, és kilész az ajtón. Nem kell nagyjelenet, csak kisétálsz az életükből.
2018. máj. 28. 11:11
 2/23 A kérdező kommentje:
Ha valamerre megyünk együtt és látok valami ismerőst, munkatársat, bárkit, akit ő nem ismer, de tudja kiről van szó, mert már meséltem neki róla, akkor azt mondja, ne köszönjek neki. Mert szerinte az az ember alkoholista, gusztustalan, igénytelen, bunkó... bármi. Bármit kitalál. Már szinte nem merek köszönni senkinek, mert csak forgatja a szemeit. Szerinte az én munkatársaim, alkoholisták, szemetek, az egész munkahelyem egy kész erkölcsi fertő, minek is csinálok meg ott bármit, miért hódolok be, miért vállalom el, bármilyen kis feladattal bíznak meg?!
2018. máj. 28. 11:14
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj.. itt nincs mas lehetoseg mint lelepni. Rettenetes meg csak olvasni is azt amit tett veled, nemhogy atelni. Szerintem egy probat megerne az, hogy segitseget kerj a szuleidtol vagy a testveredtol. Ok a csaladod es ha elmagyarazod nekik a helyzeted biztos vagyok benne, hogy segitenenek. Menj el hozzajuk, es veszeljetek meg, hogy hogyan tovabb. Mondd meg nekik, hogy csak egy kis segitseg kellene, mert már kilatastalan a helyzeted es keptelen vagy egyedul talpra allni. A buszkeseged ne tartson vissza.

Ha ezt nem akarod akkor esetleg szallj meg egy olcsóbb hotelben vagy barhol csak menj el onnan..

2018. máj. 28. 11:21
 4/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy jóval több cuccom van, mint ami egy sporttáskába belefér :(
2018. máj. 28. 11:22
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Kifogást keresel, vagy változtatni akarsz?
2018. máj. 28. 11:24
 6/23 A kérdező kommentje:
Változtatni akarok mindenképpen, de egyszerűen teljesen rátelepedett az életemre, azt érzem, rátelepedett a testemre, lelkemre. És félnék, hogy elbizonytalanít, mert tudom, hogy jönne a szokásos szövegével, hogy neki is milyen rossz velem/mellettem. Teljesen mártírt csinálna magából és egyszerűen annyira belefáradtam már ebbe az egészbe, hogy nincs erőm. Legszívesebben tényleg szó nélkül egy nap lelépnék, de tudom, hogy úgyis utánam jönne a szüleimhez. És ott is előadná magát. Nagyon megnyerő tud lenni egyébként...
2018. máj. 28. 11:30
 7/23 anonim ***** válasza:
85%

Hát ne a szüleidhez menj. Azt írod, dolgozol. Szép csendben keresel kiadó albérletet, és lelépsz.

De nem akarásnak nyögés a vége. Meg azt is mondják, hogy amíg nem változtatsz, addig nem fáj eléggé.

2018. máj. 28. 11:32
 8/23 anonim ***** válasza:
83%

"Hogyan szakítsak?"

A leírás csak felesleges köret, a szakítás az szakítás.

A válaszom:

Nyíltan, őszintén, egyenesen és szemtől szemben.

2018. máj. 28. 11:33
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele! Kit erdekel ha megnyero tud lenni? A sajat szuelid ugysem fognak visszatoloncolni ahhoz aki lelkileg osszetort.

Ha javasolhatom akkor hívj fel egy ilyen lelki segito vonalat. Nem megserteni akarlak, de talan ok tudnanak neked segiteni, hogy valtoztass.

2018. máj. 28. 11:34
 10/23 A kérdező kommentje:
Van munkám, de csak közfoglalkoztatott vagyok, az meg ugye tudjuk, mennyi pénz. Ha kapnék is munkát, a legtöbb albérletbe csak úgy lehet beköltözni, hogy 2-3 havi kaució + aktuális havi bérleti díj. Hirtelen nem tudnék kifizetni százezreket. Ezeken már végigzongoráztam milliószor. De ezért kérem a segítségeteket, mert előfordulhat, hogy valamilyen megoldás még nem jutott még eszembe. Arra is gondoltam, hogy elmennék az ország másik végébe egy gyárba, ahol adnak szállást is. Attól viszont azért félek, mert nem tudom, milyen körülmények uralkodnak egy munkásszállón, sok jót nem hallottam, félek a lopástól, és egyéb ilyen dolgoktól.
2018. máj. 28. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!