Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítsak vele most, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele most, vagy húzzam az idõt?

Figyelt kérdés

A barátommal évek óta együtt vagyunk, pár éve távkapcsolatban. Jó ideje tulajdonképpen csak elvagyunk, amikor pár hónaponta egy hétre találkozunk akkor jó, de csak jó. Tudom, hogy szakítanunk kell, mert ez már nem működik így, nem vagyunk igazán boldogak, nincsenek közös terveink, nem ez a probléma.

Ő most fog hazajönni. A kicsengetésemre utána meg ha visszamegy akkor nagyon fontos vizsgái lesznek. Ő pedig hajlamos depresszó szerű állapotokba esni. Neki nincs tulajdonképpen egy igzai barátja se ott ahol lakik. És úgy csinál mintha minden teljesen rendben lenne kettőnkkel.

Én pedig nem tudom mi a helyes, hogy most szakítsak-e vele, hogy nehogy elrontsa a vizsgáit vagy várjak még egy hónapot, amíg itthon van csináljak úgy mintha minden rendben lenne, és majd ha lejár minden, akkor telefonon?

Nem szeretném, hogy neki rossz legyen, de én már nagyon szenvedésnek érzem ezt a kapcsolatot. Szeretem őt, de már egyáltalán nem úgy. Hatalmas nyomásnak érzem ezt és én is fontos vizsgák előtt vagyok egy hónappal.

2018. máj. 23. 17:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Plusz van egy olyan is, hogy úgy érzem ha most nem teszem meg, akkor ezután sem fogom mert megint bbemesélem magamnak, hogy ez tulajdonképpen jó így. Mert elég sokszor megtörtént már.
2018. máj. 23. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem amúgy segített, hogy az exem megvárta amíg levizsgázok. Viszont így nagyon hideg zuhanyként ért, mivel úgy elmerültem a tanulásban, hogy nem tűnt fel, hogy gond van.

Nem nagyon lehet jó tanácsot adni, de nekem amúgy jobban jött ki úgy, hogy megvárta.

3/10 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg, amíg levizsgázik, aztán ha így látod jónak, szakíts.
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Érthető a vívódásod és szerintem fontos dokog az őszinteség, de szerintem most valahogy ezt még "húzd ki" vele, várd meg, hogy meglegyenek a vizsgái, mert tapasztalatból tudom, hogy nem lehet úgy vizsgázni, hogy akkor szakítottak az emberrel. Szerintem ezt most ne tedd vele, ha jót akarsz. Ha vége a vizsgáinak, akkor ülj le vele.
2018. máj. 23. 17:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Viszont nem igazán tudom mit csináljak amíg itthon van. Megjátszani nem akarom és nem is tudnám magam..
2018. máj. 23. 17:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Vizsgák után telefonon történne. Ki tudja mikor jön haza...
2018. máj. 23. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hmm.. én hasonló helyzetben vagyok. Érzem, hogy már mindent megtettünk, mégse lépünk előbbre a kapcsolatban. Nem javítana itt már az összeköltözés vagy a gyerek...

Szóval ha barátnőm akarna szakítani, akkorazt venném jobban, ha vizsgaidőszak után tenné. Legyek túl a dolgokon, és majd utána ráérek agyalni az életemen

2018. máj. 23. 17:56
 8/10 A kérdező kommentje:

És ha nem szakítunk az az én érettségim róvására fog menni. Mert folyamatosan ezen agyalok, és lassan egy hónapja nem tanultam semmit.

Mindenki azt mondja, hogy ha van egy csöpp esze, akkor nem engedi meg magának, hogy ez elrontsa a vizsgáit, de bennem mégis ott van, hogy nagyon félek, hogy mégis és nem szeretném.

2018. máj. 23. 17:57
 9/10 anonim ***** válasza:
kíváncsi vagyok, hogy mit csináltál.
2018. jún. 9. 10:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is
2018. jún. 9. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!