Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy ne?
Figyelt kérdés
Még mindig szeretem a barátnőm, de van egy lany, akivel lehet meg osszesen 5 szot beszeltem, de szeretnem nagyon megismerni. A baratnom is tud errol, es mind a ketten szornyen erezzuk magunkat. Teljesen tanacstalan vagyok, ket lany nem lehet egyszerre jelen az eletemben.Hogyan dönthetem el, hogy mit tegyek?2018. ápr. 23. 06:56
1/4 anonim válasza:
Ezt neked kell tudni. 5 szó után még nem szakitanek, hiszen azt sem tudod, hogy mit akar a másik lány tőled.
Úgyis lesz mindig másik csaj aki tetszik.
2/4 anonim válasza:
Egy 5 szavas ismerkedésért nem adnám fel a jelenlegit. Mondjuk elgondolkodtató,hogy ha ennyire érdekel akkor már nem szereted a jelenlegi párod. De mindenhol vannak hullámvölgyek. Gondold át mi a fontosabb.
3/4 anonim válasza:
Először döntsd el, hogy melyik mit jelent számodra és mit akarsz te. Egy hirtelen érzelmi fellángolás pl nem jó tanácsadó...és persze légy korrekt minden irányba...
4/4 anonim válasza:
5 szó után már majdnem belehabarodtál egy másik csajba? Nem szereted te már a barátnődet. A helyében már rég kidobtalak volna. Aztán majd csodálkozol, ha nem jön össze a másik csaj és két szék között a földre esel.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!