Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő szükséges a továbbl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kávétejjel12345 kérdése:

Mennyi idő szükséges a továbblépéshez?

Figyelt kérdés

3 hónapja szakítottam a párommal, és egyszerűen nem találom a helyem azóta.

Minden reggel ő az első gondolatom, egyszerűen képtelen vagyok továbblépni, hülyeségeket csinálok , belemegyek szexuális kapcsolatokba, előtte ez nem volt jellemző rám.

Csak legyek türelemmel majd elmúlik, vagy most már így kell élnem a napjaim?

Ő tökéletesen megvan nélkülem, az újrakezdés szóba sem jöhet. És én sem keresném őt újra.

De egyszerűen nem találom a helyem nélküle.

köszönöm a válaszokat !

2018. máj. 23. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincs konkrét recept, hogy mennyi idő.

Tenned kell azért, hogy tovább lépj. Szakíts meg vele minden kapcsolatot, zárd le a múltat, minden emléket tegyél el egy dobozba..stb.

Csak úgy magától nem fog elmúlik, tenni kell azért, hogy neked jobb legyen.

2018. máj. 23. 11:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Mit tehetnék még?

Élem az életem tovább, de így nehéz, hogy folyton ő jár a gondolataimban.

Gondoltam rá, hogy elutazom egy időre, hátha a környezetváltozás segít.

2018. máj. 23. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Annyi idő amire szükséged van ahhoz, hogy kibékülj saját emlékeiddel... Elfelejteni soha nem fogod, szóval ezzel fogsz élni életed végéig, csak egyszer el kell fogadnod és úgy kezelni mint bármilyen más emléket.

De nézheted egy olyan szempontból is mintha valaminek az addiktív hatása alatt lettél volna az elmúlt időben amíg együtt voltatok és ez a dolog a párod volt, amitől most megvonási tüneteid vannak. Az ember nagyon könnyen válik dolgoknak a függőévé és a párakapcsolatok is lényegében erről szólnak.

Szóval nagyon sok oldalról lehet nézni a szakítás utána események okát,miértjét,jellemét és éppen ezért nagyon sok variációval lehet megoldani ezt a szituációt, csak meg kell találni a magadnak megfelelőt.

2018. máj. 23. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Találj jobbat és majd akkor elfelejted! :)
2018. máj. 23. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!