Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőnek a férfinak vagy ketten együtt egyformán szükséges biztosítani az egzisztenciát egy párkapcsolatban?
Mi ez a b..romság, kérdező? Mindenkinek meg van a végzettsége az alapján keres mindenki pénzt.
És mi van, ha a nő diplomás és többet keres a párjánál?
Attól függ, az adott két embernek mi a véleménye a munka-/anyagi felosztásról. Ma is vannak olyan kapcsolatok, ahol totál nagy egyetértésben apu dolgozik, anyu htb (és nem az otthon lazsáló golddigger fajtára gondolok itt elsősorban, hanem arra, aki főz-mos-takarít, tanul a gyerekkel, szülői munkaközösségbe jár, szépíti a lakást, ügyet intéz stb.).
Én a magam részéről úgy gondolom, hogy nekem fontos, hogy mind a ketten dolgozzunk. Az, hogy ki keres többet, részletkérdés, az a fontos, hogy a célok közösek legyenek és a pénzügyi kultúránk megegyezzen. Nálunk pl. én keresek többet nőként, és sosem volt ebből gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!