Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Épp az esküvőnket szerveznénk, de szerelmes lettem valaki másba. Valaki segítene?
Össze vagyok törve, nagyon elb**tam. Ezt nem kell mondanotok, köszönöm, mert tudok róla.
A párommal közös lakásunk van, közös autónk, alapvetően semmi gond nincs a kapcsolatunkkal. Nem rossz, elvagyunk, olyan hétköznapi fiatal párként. Júliusban esküdnénk, 4 év után. Viszont az a helyzet, hogy nem érzek iránta semmit. Se vágyat, se szerelmet, szex közben az jár a fejemben, hogy legyen vége, bármilyen szörnyen is hangzik... viszont nagyon jó ember, tisztelem, becsülöm, és tudom, hogy jó férj és apa lenne majd, ezért mondtam neki igent.
Pár hónapja viszont munkám során megismerkedtem valakivel teljesen véletlenül, és soha ilyet nem éreztem még. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből egy percre sem, boldog vagyok, ha vele lehetek, ilyen hatással nem volt rám még férfi. Eddig azt gondoltam, szerelmes voltam legalább az elején a páromba, de már világos, hogy nem. Mielőtt r**ancoznátok, nem volt köztünk semmi, egy csók sem, egy érintés sem, tiszteletben tartja a helyzetet (tudja, hogy kapcsolatban vagyok), nagyon udvarias és rendes ebből a szempontból. Nem tudnék megcsalni senkit sem. Ez a férfi olyan, mintha megtaláltam volna a lelki társam.
Attól félek, hogy most fogom elkövetni életem legnagyobb hibáját, akárhogy is döntök. Hozzámehetek egy olyan emberhez, aki amúgy nagyon rendes, kedves, és biztosan nyugodt életem lenne mellette, de nem leszek szerelmes belé. Avagy ugyanezt dobhatom el valakiért, akit még csak pár hónapja ismerek, de hihetetlen szerelmet érzek iránta. Viszont mi van, ha elmúlik, vagy bármi nem stimmel majd?
Az anyagiakkal, esküvővel sem tudom mi legyen, a család már nagyon várja... :(
Kérlek titeket, aki csak oltani szeretne, az ne írjon. Aki tud tanácsot adni, tőle mindennél szívesebben fogadom. Köszönöm!
24/N
persze, hogy éretlen 24 évesen, ki érett ennyi idősen? valahol 30 felett jön el az érettség, már akinél eljön.
nem meri lemondani a nyaralást, ennyi. meg fél, hogy megbánja a döntését. én azt mondom, ha ilyen fiatalon házasság előtt már rossz a szex, akkor nincs remény. Mert szerelem nélkül, barátságban még teljesen jól el lehet lenni egy kapcsolatban, de ilyen fiatalon nagyon kár lemondani a szexről örökre.
Önző vagy, csak az a fontos, hogy VELED mi lesz.
Mi lenne? Mész az új farokhoz, ő meg kiheveri, de ha össze tudsz még kaparni egy kis gerincet - eddig sem volt túl sok -, akkor megmondod, hogy ÉVEK ÓTA nem szereted, csak vele vagy, mert nincs jobb, és szakítasz vele.
Ezt az utazós dolgot meg MOST felejtsd el.
Elmentek, ő azt hiszi, minden rendben, te megjátszod magad x napig, aztán hazamentek és:
1. "Bocsi, drágám, az az igazság, hogy nem érzek irántad jóideje semmit, nem változott, de megismerkedtem xy-nal, úgyhogy részemről vége".
2. "Mondjuk jobb volt, mint egyébként, akkor házasodjunk össze" - majd félév múlva elváltok.
Ez nevetséges, mégis meddig akarod hülyíteni ezt az embert?!
Minél előbb szakítotok, annál hamarabb túllesz rajta.
Ha esküdtök, akkor is el fogsz tőle válni - vagy szrrá csalod -, hisz nem szereted és a szex is szr -, csak akkor még szórakozhattok a válással stb.
41-es, 24 éves! NEM 4, hanem 24!
És elég szomorú, hogy szavazni elmehet, de a saját párjával KÉPTELEN őszintének lenni, inkább játszmázik, meg játszik vele.
Ehhez NEM érettség kell, hanem minimális gerinc és tisztelet a másik felé - ami belőle abszolút hiányzik.
Persze pontozgatni tud :D
69%-os, sajnálom, hogy megcsaltak, de a kérdező semmi rosszat nem követett el.
nem az ő hibája, hogy elmúltak az érzelmei. miért, azzal az emberrel kéne maradnia, akit nem szeret, csak hogy erkölcsös legyen? vagy büntesse magát, hogy már nem szerelmes? ilyen az élet, a kapcsolatok nagy része felbomlik, ezért vagy azért. ezt el kell tudni fogadni, fel kell tudni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!