Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Épp az esküvőnket szerveznénk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Épp az esküvőnket szerveznénk, de szerelmes lettem valaki másba. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Össze vagyok törve, nagyon elb**tam. Ezt nem kell mondanotok, köszönöm, mert tudok róla.

A párommal közös lakásunk van, közös autónk, alapvetően semmi gond nincs a kapcsolatunkkal. Nem rossz, elvagyunk, olyan hétköznapi fiatal párként. Júliusban esküdnénk, 4 év után. Viszont az a helyzet, hogy nem érzek iránta semmit. Se vágyat, se szerelmet, szex közben az jár a fejemben, hogy legyen vége, bármilyen szörnyen is hangzik... viszont nagyon jó ember, tisztelem, becsülöm, és tudom, hogy jó férj és apa lenne majd, ezért mondtam neki igent.

Pár hónapja viszont munkám során megismerkedtem valakivel teljesen véletlenül, és soha ilyet nem éreztem még. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből egy percre sem, boldog vagyok, ha vele lehetek, ilyen hatással nem volt rám még férfi. Eddig azt gondoltam, szerelmes voltam legalább az elején a páromba, de már világos, hogy nem. Mielőtt r**ancoznátok, nem volt köztünk semmi, egy csók sem, egy érintés sem, tiszteletben tartja a helyzetet (tudja, hogy kapcsolatban vagyok), nagyon udvarias és rendes ebből a szempontból. Nem tudnék megcsalni senkit sem. Ez a férfi olyan, mintha megtaláltam volna a lelki társam.

Attól félek, hogy most fogom elkövetni életem legnagyobb hibáját, akárhogy is döntök. Hozzámehetek egy olyan emberhez, aki amúgy nagyon rendes, kedves, és biztosan nyugodt életem lenne mellette, de nem leszek szerelmes belé. Avagy ugyanezt dobhatom el valakiért, akit még csak pár hónapja ismerek, de hihetetlen szerelmet érzek iránta. Viszont mi van, ha elmúlik, vagy bármi nem stimmel majd?

Az anyagiakkal, esküvővel sem tudom mi legyen, a család már nagyon várja... :(

Kérlek titeket, aki csak oltani szeretne, az ne írjon. Aki tud tanácsot adni, tőle mindennél szívesebben fogadom. Köszönöm!

24/N

2018. márc. 23. 22:12
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
80%
Ezt neked kell tudnod hogy mennyire szeretnél kompromisszumokkal élni. Itt GYK-n mindenki egyből a szakítást javasolja, ami engem mindig elkeserít egy kicsit. De (!) most érdemes lenne elgondolkoznod a dolgokon. Fiatal vagy még és már a közös élet "elején" ki kacsintgatsz. A szerelem nem tart örökké ugyan, így nem kellene meglepődni azon hogy más férfiba szerettél bele, de ezek szerint van valami a jelenlegi párodban ami miatt nem működik köztetek a dolog. A szex nem jó, szerelmes nem vagy. Hűséges is csak ideig-óráig... Magyarázd el nekem miért is akarsz összeházasodni egy barátoddal?
2018. márc. 23. 22:22
 2/49 anonim ***** válasza:
39%

A jegygyűrű ezt hozza ki a lányokból, főleg, ha hosszú a jegyesség.

Bepánikoltál, jött egy fellángolás, és most azt hiszed valami sorsdöntő lépés előtt állsz.

Lesz még ilyen, csak a pasik lesznek mások. Lehet, hogy mindkettő, lehet, hogy csak az egyik.

2018. márc. 23. 22:26
 3/49 anonim ***** válasza:
80%

Nehéz erre válaszolnom, hiszen én nagyon szeretem a párom, szóval nem vagyok ilyen helyzetben, és még soha nem is voltam.

Gondolj máshogy a helyzetre. Ne vegyük bele a másik fiút, inkább csak a kapcsolatodra gondoljunk most. Úgy érzed, nem vagy és nem is voltálbszerelmes, nem vágysz rá, nem jó a szex sem. Az, hogy jó apa lenne és jó férj, az egyedül nem állja meg a helyét. Ha hozzámész, és alapvető dolgok hiányoznak, és tényleg nem csalnál meg senkit, akkor boldogtalan leszel. A párod jó embernek tűnik, így megérdemli, hogy majd olyan lányt vegyen el, aki szereti és boldog lesz mellette. És te is megérdemled, hogy boldog legyél.

Most jöhet a képbe a másik srác. Mi van akkor, ha nem sikerül? Semmi igazából. Találsz mást, de nem mentél hozzá ahhoz a férfihoz, amivel nem működik.

Hs pedig összejön, az csak hab a tortán.

Ne érezd úgy, hogy emiatt a férfi miatt hagyod el. Hagyd el magadért, és azért, hogy ő is megtalálja az igazit, aki nem te vagy. Remélem, segítettem.

2018. márc. 23. 22:27
 4/49 anonim ***** válasza:
58%

Mérhetetlenül önző vagy... csak azt látod, hogy veled mi lesz, ha esetleg rosszul döntesz...

A vőlegényed megérdemel olyan társat, aki szereti és kívánja és nem csak megalkuszik vele, mert "jaj, milyen jó ember."

Engedd el most, ne házasság és gyerekek után, mert hidd el, ha most nem is lépsz, jöhet később ugyanilyen helyzet és verni fogod a fejed a falba, mert benne leszel valamiben, ami langyos víz. Győzködöd majd magad, hogy jó az úgy, de a pokolra fogod kívánni az egészet.

Mi van ha elmúlik, vagy valami nem stimmel?! 24 évesen tudnod kéne, hogy megeshet, ilyen az élet. De kockázat nélkül nincs szerencse.

Ennyire nem kapaszkodhatsz valami "jóba", ettől egy ember többet érdemel. Mind a két oldalon.

2018. márc. 23. 22:30
 5/49 A kérdező kommentje:
Engem is elkeserít, hogy az emberek a szakítást javasolják mindig minden piszlicsáré dologra, és higyjétek el, nem az a fajta vagyok, aki az első rossz szó vagy veszekedés alatt kiugrik a kapcsolatból. 4 év alatt már történt egypár csúnya dolog is, de kitartottam mellette, mert szerintem sok mindent igenis meg lehet javítani. Csak kicsit az az érzésem, hogy nincs is mit megjavítani, nem is volt soha.
2018. márc. 23. 22:30
 6/49 anonim ***** válasza:
35%

Ha hozzámész, önző vagy. Úgyis vége lesz a dolognak és csinálsz egy tönkretett, elvált embert.

Mellékesen: Sokszor jön ide ilyen kérdés és a környezetemben is házasság környékén jó pár szakítás van, a másik részüknél meg házasság után 1-2 évvel válás. És szinte mindig az aranyos, normálisnak tűnő csajok részéről.

Nos: Férfiként, hogy álljak így hozzá a kapcsolatokhoz? :/ Hogy építsek így pl. közös házat?

2018. márc. 23. 22:32
 7/49 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy többször elmondta, mikor esetleg szakítás közelében voltunk, hogyha elhagyom, akkor inkább egyedül hal meg. Neki nincs ereje más nővel lefutni ugyanazokat a köröket. De értem, amit írtok, és köszönöm.
2018. márc. 23. 22:33
 8/49 anonim ***** válasza:
91%

#7: A legtöbb ember így érez szakítás után. A többség mégis talál új kapcsolatot, csak nem fél nap után áll neki újra az ismerkedésnek.

Azt megértem, hogy nincs kedve újra lefutni ezeket a köröket. Egyre kevesebb férfinak van.

2018. márc. 23. 22:37
 9/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert még nem szakítottam soha és velem sem szakítottak még, de biztosan igazad van. Ez az első komolyabb kapcsolatom.
2018. márc. 23. 22:39
 10/49 anonim ***** válasza:
32%

Igazából ez a gond.

24 évesen éretlen vagy az elköteleződésre, ráadásul első komoly pasival.

Ha volt is pár szexuális kalandod, vagy futó kapcsolatod, egyszerűen több férfit akarsz megtapasztalni, kapcsolatban, szexben, együtt élésben, mindenhogy.

2018. márc. 23. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!