Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Épp az esküvőnket szerveznénk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Épp az esküvőnket szerveznénk, de szerelmes lettem valaki másba. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Össze vagyok törve, nagyon elb**tam. Ezt nem kell mondanotok, köszönöm, mert tudok róla.

A párommal közös lakásunk van, közös autónk, alapvetően semmi gond nincs a kapcsolatunkkal. Nem rossz, elvagyunk, olyan hétköznapi fiatal párként. Júliusban esküdnénk, 4 év után. Viszont az a helyzet, hogy nem érzek iránta semmit. Se vágyat, se szerelmet, szex közben az jár a fejemben, hogy legyen vége, bármilyen szörnyen is hangzik... viszont nagyon jó ember, tisztelem, becsülöm, és tudom, hogy jó férj és apa lenne majd, ezért mondtam neki igent.

Pár hónapja viszont munkám során megismerkedtem valakivel teljesen véletlenül, és soha ilyet nem éreztem még. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből egy percre sem, boldog vagyok, ha vele lehetek, ilyen hatással nem volt rám még férfi. Eddig azt gondoltam, szerelmes voltam legalább az elején a páromba, de már világos, hogy nem. Mielőtt r**ancoznátok, nem volt köztünk semmi, egy csók sem, egy érintés sem, tiszteletben tartja a helyzetet (tudja, hogy kapcsolatban vagyok), nagyon udvarias és rendes ebből a szempontból. Nem tudnék megcsalni senkit sem. Ez a férfi olyan, mintha megtaláltam volna a lelki társam.

Attól félek, hogy most fogom elkövetni életem legnagyobb hibáját, akárhogy is döntök. Hozzámehetek egy olyan emberhez, aki amúgy nagyon rendes, kedves, és biztosan nyugodt életem lenne mellette, de nem leszek szerelmes belé. Avagy ugyanezt dobhatom el valakiért, akit még csak pár hónapja ismerek, de hihetetlen szerelmet érzek iránta. Viszont mi van, ha elmúlik, vagy bármi nem stimmel majd?

Az anyagiakkal, esküvővel sem tudom mi legyen, a család már nagyon várja... :(

Kérlek titeket, aki csak oltani szeretne, az ne írjon. Aki tud tanácsot adni, tőle mindennél szívesebben fogadom. Köszönöm!

24/N

2018. márc. 23. 22:12
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
66%

Már akkor sem éreztél semmit, amikor igent mondtál neki? Tudod, hiába jó ember, és hiába a közös lakás/kocsi, ha nem tudod szerelemmel szeretni. Ezzel mindkettőtök idejét húzod.

Én úgy érzem, hogy ez az új férfi, aki bejött a képbe, csak ráébresztett arra, ami eddig is ott lógott a levegőben.

Csak te tudod, hogy akarod-e megmenteni a kapcsolatodat, de lehet, hogy mindkettőtök boldogságot áldoznád rá. Érted, neked is lehetne egy férfi, akibe szerelmes vagy, és a vőlegényed is találna is olyan nőt, aki szívből szereti őt.

Szerintem én a helyedben szakítanék. Tudod miért?

- Amikor írtad, hogy rendben a kapcsolat, akkor a kocsival és a házzal kezdted

- Felhoztad, hogy a családod nagyon várja a lagzit, pedig végső soron nem nekik esküdsz

- Ha biztos lenne a másik pasi, akkor már mellette lennél "Avagy ugyanezt dobhatom el valakiért, akit még csak pár hónapja ismerek, de hihetetlen szerelmet érzek iránta. Viszont mi van, ha elmúlik, vagy bármi nem stimmel majd? "

Lehet, hogy a következővel tényleg nem lesz hosszú életű a kapcsolat, de az is lehet, hogy abban a pár hónapban végre boldog leszel. Az a lényeg, hogy legyél korrekt, és beszéld meg a pároddal érett emberek módjára a dolgot, bárhogy is döntesz.

22/N

2018. márc. 23. 22:47
 12/49 anonim ***** válasza:
75%

Amiket írtál, nem is értem, miért akarsz a felesége lenni?

Ahogy kiveszem a sorok közül, mindig voltak gondok. Ez indulásnak is nagyon rossz. Mi lesz később?

2018. márc. 23. 22:49
 13/49 anonim ***** válasza:
51%
Sztem akkor kérj időt a pàrodtól ha ez àll fenn .A masik pasi sztem csak az ujdonság varazsa most különlegesnek érzed de elfog múlni idővel.A pároddal ülj le beszélj vele hazugsàgra meg semmi értelme êpiteni családot .Idővel ugy is előfog jönni belőled ujra az érzés.
2018. márc. 23. 22:58
 14/49 anonim ***** válasza:
83%

Húú de rossz ezt olvasni... :'((

Tényleg vedd számításba azt is, hogy egyrészt boldogtalan leszel, másrészt valószínűleg megléped a válást x év múlva szinte garantáltan és talán még nagyobb fájdalmat okozva neki.

2018. márc. 23. 23:03
 15/49 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem várjatok az esküvővel addig amíg tisztázod magadban a dolgokat. Kérj egy kis időt.
2018. márc. 23. 23:05
 16/49 anonim ***** válasza:
64%
Javaslom, keress fel egy terapeutát, aki segít megérteni a benned dúló érzelmeket. Közben pedig vess számot magadban, hogy miért a vőlegényed, miért választottad őt, amikor elkezdődött a kapcsolatotok. Valóban szerelmet érezhetsz a másik férfi iránt vagy csupán egy fellángolást, amely félelemből is fakadhat az elköteleződés okán? A vőlegényed hordozza azokat a tulajdonságokat, amelyeket a másik férfi is? És egy kis adalék: a pszichológiában kimutatták, hogy számos nő nem feltétlenül attól kíván gyermeket szülni, akivel apaként felnevelné. Nagy mérföldkőhöz jutottál, ami elbizonytalanít. Hidd el, ha hozzáértő segítségét kéred, a tisztánlátás sokkal egyszerűbb lesz, mint gondolnád. Azonban bárhogyis döntesz, annak helyességét csak évek múltán tudod igazolni vagy cáfolni.
2018. márc. 23. 23:18
 17/49 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, hogy szántatok rám időt. Az időkérés jó ötletnek tűnik, bár ez esetben nyilván az esküvőt is le kellene mondani mindenképpen.

Amúgy a felsorolást azért azzal kezdtem, amivel, hogy érzékeltessem, hogy nem úgy van az, hogy csak pikk-pakk lelépek, mint aki jól végezte dolgát, nem ennyire egyszerű.

A vőlegényemnek nagyon magasak a nőkkel szemben az igényei, előttem senki nem igazán felelt meg számára a saját elmondása szerint, és ha én nem jöttem volna, rövidesen fel is adta volna az egész párkeresést. Szerinte nem fog még egy olyat találni, aki elég jó lesz a számára.

Ezt csak azért írtam le, hogy teljesebb képet kapjatok arról, miért is vagyok benne ebben a kapcsolatban, ha elvileg "semmi nem jó", ami nem igaz azért.

Még egyszer köszönök minden tanácsot! Én mindenkit felpontoztam természetesen, még akkor is, ha valaki azt írta, hogy önző vagyok.

2018. márc. 23. 23:20
 18/49 anonim ***** válasza:
65%

azt hittem először, hogy 30 felett vagy valahol, aztán láttam, hogy még csak 24 vagy. a helyedben én a szerelmet választanám. akkor is, ha nem biztos, hogy összejön vagy hosszú távú lesz. szerintem még rövidebb időre is fontos, hogy az ember megéljen egy ilyet. de még az is lehet, hogy összejön, és nagyon boldog leszel.

igazából nagyon fiatal vagy szerintem is, hogy beleugorj egy érzelemmentes házasságba. még ha legalább a szex jó lenne. de az sem jó.

2018. márc. 23. 23:44
 19/49 anonim ***** válasza:
57%
Patthelyzet.De ne menj hozzá,mindkettőtök miatt.Fiatal vagy még.Élj!!!
2018. márc. 23. 23:50
 20/49 anonim ***** válasza:
55%

Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom.

Elsők voltunk egymásnak.Szétmentünk 5 év után.Aztán barátok maradtunk.Kb 5 év után megint újra összejöttunk.Neki nem voltak akkor kapcsolatai,nekem voltak.

Rengetegszer mondta,hogy nem talált olyan lányt aki azt hozta volna ki belőle mint én.

S sokszor nekem is eszembe jutott Ő,hogy mennyire jó ember,érett,egy szinten voltunk,és igazából mindent megtudott volna nekem adni amire mindketten vágytunk már.

Csak egy dolog hiányzott.

A SZERELEM ( rèszemről ).

Pedig már megvolt az albértlet,munka mindkettőknek stb stb...

Szakitottam.Bánt,fáj és hiányzik,mint ember és talán sokszor mint a párom is.Viszont szerelem nélkül nem láttam èrtelmét.

Egy idő után nem volt köztünk szex,én nem kivántam.Ugy éreztem magam mintha egy haverommal lennék körülbelül.

2018. márc. 24. 00:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!