Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van az, hogy egyik nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyik nap még a közös jövőt tervezzük, család stb. Arról beszél, hogy mennyire szerelmes és boldog. Egy napra rá, nem tudja mit szeretne, van e értelme folyatatni. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Ha én nem vagyok biztos magamban, nem bizonygatom, hogy szerezem, nem áltatom a másikat. Mi a véleményetek az ilyen pálfordulásról? 28F

2018. jan. 30. 09:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik bepánikolhatott.

Esetleg valaki mindott neki még valamit amitől elbizonytalanodott.

Ő mit mondott, miért?

2018. jan. 30. 09:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Semmit, gondolkodott ennyi. A vicc, hogy ő tervezgetett elsősorban, én nem eőltetem semmit sem.
2018. jan. 30. 09:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Mennyi lelkesedést, érdeklődést mutattál a tervei iránt? Ha ő lelkesen magyaráz, álmodozik, tervez, beleéli magát, Te meg fapofával hallgatod, az tényleg elbizonytalanító. Egy kicsit igenis erőltesd Te is a dolgokat, hogy lássa, Te is akarod. Jó eséllyel úgy érzi, Te nem akarsz haladni. És ettől el lehet bizonytalanodni.
2018. jan. 30. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:

Abban a pillanatban valószínűleg úgy is érezte majd történt valami. Talán valami megingott az életében ami mindent bizonytalanná tett. Nekem akkor válik minden bizonytalanná ha úgy érzem sarokba szorultam valami miatt. Ha nem látom merre tovább és ilyenkor mindent átértékelek amibe a kapcsolat is beletartozik. Ilyenkor én se tudom biztosan mit is akarok. Bár úgy vélem ez azért valahol mutatja a kapcsolat erősségét is.

Ettől még ha minden happy még érezheti/érezhette úgy hogy veled tud tervezni jövőt. Nem biztos hogy hülyített.

2018. jan. 30. 10:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Biztos nem véletlen..

Ja, és persze,te nem ragaszkodtál s közös jövő tervezgetéséhez,mégis itt sírsz.

Szerintem kérdezd meg mi történt,hátha napok múlva megnyílik.

Lehet, hogy pillanatnyi zavar nála..

2018. jan. 30. 10:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló történt . Abban igazat adok ha nem reagálunk rá pozitívan egyet értoen akkor kételyek támadnak ,aztán valaki más karjaiba hullik. Bár mindenhez két ember kell nem okolhatom csak magamat mert nem fuztem mindenhez véleményt . A kapcsolat bonyolult dolog főleg ha több évről van szó , sokszor a kiábrándult felnek a környezete az ki befolyassal van arra milyen döntést hozzon a személy. Saját magam úgy vagyok vele meghallgatom a véleményt de ne ők döntsék azt el mi jó nekem , elvégre mindenkinek az életében vannak hibák és mindenki a sajatjait javitgassa ne pedig másokért , és ne beszéljen le valakit a kapcsolatáról úgy hogy nem ismeri azt a személyt és azt amiben ők élnek. Akik úgy építenek egy kapcsolatot hogy a közönség segítségét kérik és arra is alapozzák a döntéseiket sosem lesznek egész emberek.
2018. jan. 30. 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:
ez foleg nokre igaz az elobbi irasom.
2018. jan. 30. 10:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Palija van...
2018. jan. 30. 10:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor kell hinned magatokban és szeretned őt és állítanod, hogy jó nektek együtt. Ezek az ő démonjai, beszélj erről vele.
2018. jan. 30. 11:49
 10/10 anonim ***** válasza:
ha noszogatni kell egy not regen rossz. a problemakat meg lehet beszelni az erzelmeket nem.
2018. jan. 30. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!