Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után exxel szoktatok beszélni alap dolgokról?
Figyelt kérdés
Az én röviden fogott kis történetem annyi, hogy 2 hónapja mentünk végleg szét, áprilisban lenne 2 éve, hogy együtt 'vagyunk'. Azóta lett barátnője, nekem is barátom. Nagyon mély lelki kötődés volt köztünk, a szex is nagyon jó volt, mégsem volt meg nála az a valami, az a plusz, így az xx. próbálkozásunk után végleg úgy döntöttünk, hogy lépnünk kell, de külön utakra... Én voltam a szenvedő, nagyon szerelmes voltam. Már nagyjából ez elmúlt, de még mindig sokat gondolok rá, viszont meleg szívvel. Miután szétmentünk írt is pár napra rá - érdekelte hogy van a törött kezem. Most újra írt ma reggel...Nem töröltem, és nemis tiltottam sehonnan sem, mert az nagyobb fejfájást okozott volna szerintem. Barátnőm azonnal mondta, hogy felejtsem el, hogy visszaírok. Pedig én akkor már visszaírtam, szerintem olyan nagy dolog nincsen ebben, hogy megkérdezi hogy vagyok mi újság és én is visszakérdezek. Szóba hozta, hogy van e pasim azóta, mondtam hogy igen, az övét Facebookon már láttam. Viszont kérdeztem, hogy boldog e? Ő egyértelműen válaszolt rá, hogy annak kellene lennie, de nem az... Igazából én se, egyelőre, de adok magunknak időt. Nyilván nem az ágyába akarok menni, de szerintetek ez mennyire fér bele ha netán néha beszélünk? Ti voltatok már így - ha igen, mit tanácsoltok és hogyan döntöttetek? Előre is köszönöm a válaszokat! 🙂 Normális kommenteket kérek...2018. márc. 20. 15:32
31/31 A kérdező kommentje:
30-as. Ezt hogyan érted amúgy? Kifejtenéd? 🙂🙂
2018. márc. 22. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!