Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után exxel szoktatok beszélni alap dolgokról?
Nem szoktam exekkel beszélgetni. Semmilyen módon.
Barátnődnek mintha lenne esze...
Kedves 4-es válaszoló. Köszönöm az értékes válaszodat. Ha elolvastad volna a szöveget teljesen, rájöhettél volna, hogy normális kommenteket várok. ☺️
Többieknek köszönöm. Valahogy én is úgy gondolom, hogy szabad beszélni, de kontrollálni kell, hogy miről és talán milyen időközönként...Nem tudom mi lenne a legjobb. Agyilag tudom és úgy is gondolom, hogyha megpróbálnánk sem lenne olyan amilyennek az ember megálmodja... Tovább kell lépni. Azon vagyok. Na de akkor minek ír ilyeneket, főleg, hogy örülne nekem (van egy "közös" kutyánk, ő tőle is nehezen szakadtam el, szívesen meglátogatnám, de nem tudom mennyire jó ötlet, de akár az utcán is bármikor össze futhatunk). És, hogy hiányzik neki a közös fürdés, az eltöltött idők. Nyilván nekem is, de így döntöttünk. Nem akarok én tőle már semmit, hisz a végén úgyis én szívnám meg...
Oké tehát mindketten full meggondolatlanul ugrottatok egy új kapcsolatba, csak hogy "legyen valaki" gondolom... Ahol nem vagytok boldogok, meg fel se dolgoztátok az előző kapcsolatot.
De isten őrízz hogy a jelenlegi partnereitekkel próbáljatok meg javítani, vagy ha ez nem megy, szakítani és egy kis önfejlesztést csinálni. Inkább együtt drámáztok.
Igen hiányzik neki ami volt, biztos idealizálja is. Lehet lefeküdnétek 1-2x vagy többször, és hirtelen eszébe jutna miért is mentetek szét, mert nem változtatok 180 fokot 2 hónap alatt.....
Hagyd ezt az egészet, de a jelenlegi párod is, és inkább az önismereteden dolgozz, hosszú távon jobbat fog tenni.
Tegyük fel, hogy nem szakítottatok az exeddel, együtt vagytok, és ő az exével írogat egymásnak "néha alapdolgokról".
Hogy esne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!