Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után exxel szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után exxel szoktatok beszélni alap dolgokról?

Figyelt kérdés
Az én röviden fogott kis történetem annyi, hogy 2 hónapja mentünk végleg szét, áprilisban lenne 2 éve, hogy együtt 'vagyunk'. Azóta lett barátnője, nekem is barátom. Nagyon mély lelki kötődés volt köztünk, a szex is nagyon jó volt, mégsem volt meg nála az a valami, az a plusz, így az xx. próbálkozásunk után végleg úgy döntöttünk, hogy lépnünk kell, de külön utakra... Én voltam a szenvedő, nagyon szerelmes voltam. Már nagyjából ez elmúlt, de még mindig sokat gondolok rá, viszont meleg szívvel. Miután szétmentünk írt is pár napra rá - érdekelte hogy van a törött kezem. Most újra írt ma reggel...Nem töröltem, és nemis tiltottam sehonnan sem, mert az nagyobb fejfájást okozott volna szerintem. Barátnőm azonnal mondta, hogy felejtsem el, hogy visszaírok. Pedig én akkor már visszaírtam, szerintem olyan nagy dolog nincsen ebben, hogy megkérdezi hogy vagyok mi újság és én is visszakérdezek. Szóba hozta, hogy van e pasim azóta, mondtam hogy igen, az övét Facebookon már láttam. Viszont kérdeztem, hogy boldog e? Ő egyértelműen válaszolt rá, hogy annak kellene lennie, de nem az... Igazából én se, egyelőre, de adok magunknak időt. Nyilván nem az ágyába akarok menni, de szerintetek ez mennyire fér bele ha netán néha beszélünk? Ti voltatok már így - ha igen, mit tanácsoltok és hogyan döntöttetek? Előre is köszönöm a válaszokat! 🙂 Normális kommenteket kérek...

2018. márc. 20. 15:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Milyen plusz hianyzik az exedbol?

Mi nincs meg benne? Miert nem mukodott a kapcsolat?

2018. márc. 20. 17:59
 12/31 A kérdező kommentje:
Neki nem volt meg a plusz irántam. Nem volt szerelmes, de szeretett nagyon. Na most csöbörből vödörbe esett, mert most se szerelmes és nemis szereti az új barátnőjét. Igazából ez a legmeghatározóbb, hogy mi miatt mentünk szét, mert a többit el lehet fogadni és javítani rajta.
2018. márc. 20. 18:27
 13/31 anonim ***** válasza:
Hm, belém se szerelmes a párom, csak nagyon szeret. Ő is beszélget az exeivel. Ilyenkor mindig benne van a pakliban, hogy fellobban a régi tűz.
2018. márc. 20. 18:31
 14/31 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagy szardarab, csak idióta, aki két napot nem bír egyedül lenni.
2018. márc. 20. 19:07
 15/31 A kérdező kommentje:
Milyen két napot te gyökér? 😀
2018. márc. 20. 19:21
 16/31 Noren1989 ***** válasza:
25%
Egyem ki a kultúràlt lelkedet. No, ittvan még egy normàlis vàlasz.
2018. márc. 20. 19:35
 17/31 anonim ***** válasza:
90%
A hetessel egyetértek. Két éves kapcsolat lezárása után másfél hónappal már mindkettőtöknek új "párja" van? Az igen, nagyon megterhelő lett volna először szépen lezárni magatokban a régit? Amíg ilyeneket írkáltok egymásnak, hogy hiányzik a közös fürdés meg miegymás, addig nem értem, minek rögtön új kapcsolat? Milyen gerinctelenség ez? Sajnálom az új párjaitokat, de nagyon.
2018. márc. 20. 20:01
 18/31 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán tudjátok az előzményeket. Ez nem akkora komolysággal teli kapcsolat volt. Rengeteget szenvedtem emiatt. De jobb is, ha nem beszélünk erről többet és akkor mindenkinek megvan a lelki nyugalma. 😉
2018. márc. 20. 20:30
 19/31 anonim ***** válasza:
70%
Hagyd ezt a sok parasztot, a sivár lelkivilágukkal... Tényleg nem érdemes ide írnod kérdést, rögtön jön a csalódott, impotens, "majd én megmondom" férfisereg (én is férfi vagyok, teszem hozzá, csak magasabb EQ-el). Én azt gondolom, hogy Ti még szeretitek egymást; és ha nem volt olyan tényező, ami teljesen ellehetetlíniti a kapcsolatotokat, akkor beszéljetek; de rohadt őszintén és személyesen. Ennyi idő után 1-10 napos vagy pár hónapos gyógykapcsolat eldobható, egymásért. Ha tényleg van változás és igyekezet. Merjetek már őszinték lenni; a végén megy mindenki vissza a sakktábláról a dobozba, a paraszt a király mellé; akármilyen elcsépelt is. Akkor fogjátok rohadul bánni, hogy nem szívvel éltetek. Amúgy sz..ok rá, hogy ki mit gondol a véleményemről.
2018. márc. 20. 21:11
 20/31 anonim ***** válasza:
66%
Vegre egy ertelmes hozzaszolas :)
2018. márc. 20. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!