Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után exxel szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után exxel szoktatok beszélni alap dolgokról?

Figyelt kérdés
Az én röviden fogott kis történetem annyi, hogy 2 hónapja mentünk végleg szét, áprilisban lenne 2 éve, hogy együtt 'vagyunk'. Azóta lett barátnője, nekem is barátom. Nagyon mély lelki kötődés volt köztünk, a szex is nagyon jó volt, mégsem volt meg nála az a valami, az a plusz, így az xx. próbálkozásunk után végleg úgy döntöttünk, hogy lépnünk kell, de külön utakra... Én voltam a szenvedő, nagyon szerelmes voltam. Már nagyjából ez elmúlt, de még mindig sokat gondolok rá, viszont meleg szívvel. Miután szétmentünk írt is pár napra rá - érdekelte hogy van a törött kezem. Most újra írt ma reggel...Nem töröltem, és nemis tiltottam sehonnan sem, mert az nagyobb fejfájást okozott volna szerintem. Barátnőm azonnal mondta, hogy felejtsem el, hogy visszaírok. Pedig én akkor már visszaírtam, szerintem olyan nagy dolog nincsen ebben, hogy megkérdezi hogy vagyok mi újság és én is visszakérdezek. Szóba hozta, hogy van e pasim azóta, mondtam hogy igen, az övét Facebookon már láttam. Viszont kérdeztem, hogy boldog e? Ő egyértelműen válaszolt rá, hogy annak kellene lennie, de nem az... Igazából én se, egyelőre, de adok magunknak időt. Nyilván nem az ágyába akarok menni, de szerintetek ez mennyire fér bele ha netán néha beszélünk? Ti voltatok már így - ha igen, mit tanácsoltok és hogyan döntöttetek? Előre is köszönöm a válaszokat! 🙂 Normális kommenteket kérek...

2018. márc. 20. 15:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Van amelyik exel lehet beszélni már másnap is, van amelyikkel egy év múlva, van akivel sosem. Emberfüggő. Egyetértek amit mások írnak, egy kétéves kapcsolat után túl gyorsan ugrottatok egy újba. Mikor ezt én csinálom, annak az az eredménye, hogy a 2. kapcsolatnál az 1. nő után sírok, majd amikor az új kapcsolat felbomlik, egyebek mellett ezért is, majd jön a 3. kapcsolat, akkor meg a 2. nő után sírok. Hagyni kell időt az embernek. Ha eldöntöttétek hogy szakítotok, de nem tudtok úgy beszélni egymással, hogy ne sírnátok utána egymásért, akkor egy darabig ne beszéljetek. Amíg elmúlik a beszélgetések utáni erős fájdalom.
2018. márc. 20. 21:47
 22/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! 🙂

Értem én, hogy túl hamar,de most jött! Itt volt a lehetőség, tényleg olyan pasi, aki a kezét lábát odaadná értem és szerintem minden nőnek vhol ez kell... Nagyon szimpatikus és mondták is, hogy abszolut összeillünk. Én adtam ennek egy próbát. Váratlanul jött, kaptam egy lehetőséget, hogy tényleg lépjek.

2018. márc. 21. 08:20
 23/31 anonim ***** válasza:
79%

Nem az jelenti a továbblépést, hogy egyből más karjaiba rohansz...

Hanem hogy megtanulsz újra az exed nélkül élni és jól érezni magad nélküle. Ha ez megy, akkor állsz készen a következő kapcsolatra.

Ja, hogy jött a lehetőség....hát képzeld sokaknak jön a lehetőség, csak éppen ha meggondolatlanul élünk vele, így járunk, ahogy te is...van egy párod aki szeret téged, te meg az exeddel nosztalgiázol a háta mögött, akinek szintén van egy szerető párja.

Egyébként is nem ez lett volna az egyetlen lehetőséged. Az új párodat sajnálom ebben az egészben a legjobban, na meg az exed párját is, de nem lennék a ti helyetekben sem.

Teljesen hasonló helyzetben lennék egyenként, szintén két hónapja hogy az exemmel végleg elváltak az útjaink, és szintén "jött lehetőség", de az ilyen helyzeteket elkerülendő inkább nem éltem vele, bármennyire nehéz volt is nemet mondani. Mikor ilyen sztorikat olvasok mint a tied, legalább tudom, hogy ez a normális döntés.

2018. márc. 21. 10:49
 24/31 anonim ***** válasza:
70%
23: hozzáfűzném, hogy az ilyen kapcsolatokban négy ember sérül. A két ex, és a két új, eldobott ember. Azért az esetek nagytöbbségében ezek a kapcsolatok tönkremennek és a két ex vagy legalábbis az egyik rohan a másikhoz. Én is egyetértek ezzel, meg kell gyászolni; a gyógykapcsolat akármilyen jónak is tűnik (kapcsolatfüggőség), az érzéseket elnyomni nem tudja.
2018. márc. 21. 10:55
 25/31 A kérdező kommentje:
Nincsenek nagyon érzelmek még a barátomnál sem.
2018. márc. 21. 12:41
 26/31 anonim ***** válasza:
77%
Közted és az exed közti érzelemről volt szó egyel feljebb.
2018. márc. 21. 12:55
 27/31 anonim ***** válasza:
25%

1. Kutyából nem lesz szalonna.

2. Felmelegítve csak a töltött káposzta jó.

Most, hogy ellőttem minden ide vonatkozó bölcsességet, íme az én sztorim: valahogy minden exszel beszélgetésnek az lett a vége (függetlenül attól, hogy volt-e valakim), hogy mi a f..szt bájcsevegek én valakivel, akivel egyszer már elk..rtunk közösen egy kapcsolatot. Persze, az ember néha belegondol, hogy de jó volt vele a közös fürdés meg miegymás, de utóvégül csak szétmentetek. Arról nem is beszélve, hogy az exed egy kcsg, ha ilyeneket írogat, te meg végtelenül naiv vagy, ha bedőlsz ennek a dumának.

2018. márc. 21. 22:03
 28/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, hogy ismeretlenül leköcsögözöd az embereket akikhez volt vagy van közöm... Értékes és ideillő hozzászólás volt. 😉 Ezzel csak magadat minősíted.

A másik, hogy a full sztorit nyilván nem írtam le, mert 2 évet nem lehet. 🙂 De látom, hogy abszolút semmi értelme nem volt ide kiírnom - többet ér a saját gondolkodásom és érzésem. ☺️

2018. márc. 22. 12:08
 29/31 anonim ***** válasza:
66%

Jaaa hogy csak léleksimiért jöttél, meg meghallgatni, hogy jól van az, ha beszélgetsz az exeddel, tök normális dolog olyanokat csevegni, ha kapcsolatban vagy már mással, hogy de hiányoznak a közös fürdések.

Szólhattál volna, hogy ezt várod, mert akkor nem töröm magam a segítő szándékommal.

2018. márc. 22. 12:13
 30/31 anonim ***** válasza:
27 szerintem is elég sekélyes az a szöveged, hogy minek bájcsevegj valakivel, akivel elkúrtatok egy kapcsolatot. Ebből nekem az jön le, hogy téged csak az az ember érdekel, akit párjelöltnek tekintesz.
2018. márc. 22. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!