Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után exxel szoktatok beszélni alap dolgokról?
Köszönöm a válaszokat! 🙂
Értem én, hogy túl hamar,de most jött! Itt volt a lehetőség, tényleg olyan pasi, aki a kezét lábát odaadná értem és szerintem minden nőnek vhol ez kell... Nagyon szimpatikus és mondták is, hogy abszolut összeillünk. Én adtam ennek egy próbát. Váratlanul jött, kaptam egy lehetőséget, hogy tényleg lépjek.
Nem az jelenti a továbblépést, hogy egyből más karjaiba rohansz...
Hanem hogy megtanulsz újra az exed nélkül élni és jól érezni magad nélküle. Ha ez megy, akkor állsz készen a következő kapcsolatra.
Ja, hogy jött a lehetőség....hát képzeld sokaknak jön a lehetőség, csak éppen ha meggondolatlanul élünk vele, így járunk, ahogy te is...van egy párod aki szeret téged, te meg az exeddel nosztalgiázol a háta mögött, akinek szintén van egy szerető párja.
Egyébként is nem ez lett volna az egyetlen lehetőséged. Az új párodat sajnálom ebben az egészben a legjobban, na meg az exed párját is, de nem lennék a ti helyetekben sem.
Teljesen hasonló helyzetben lennék egyenként, szintén két hónapja hogy az exemmel végleg elváltak az útjaink, és szintén "jött lehetőség", de az ilyen helyzeteket elkerülendő inkább nem éltem vele, bármennyire nehéz volt is nemet mondani. Mikor ilyen sztorikat olvasok mint a tied, legalább tudom, hogy ez a normális döntés.
1. Kutyából nem lesz szalonna.
2. Felmelegítve csak a töltött káposzta jó.
Most, hogy ellőttem minden ide vonatkozó bölcsességet, íme az én sztorim: valahogy minden exszel beszélgetésnek az lett a vége (függetlenül attól, hogy volt-e valakim), hogy mi a f..szt bájcsevegek én valakivel, akivel egyszer már elk..rtunk közösen egy kapcsolatot. Persze, az ember néha belegondol, hogy de jó volt vele a közös fürdés meg miegymás, de utóvégül csak szétmentetek. Arról nem is beszélve, hogy az exed egy kcsg, ha ilyeneket írogat, te meg végtelenül naiv vagy, ha bedőlsz ennek a dumának.
Köszönöm utolsó, hogy ismeretlenül leköcsögözöd az embereket akikhez volt vagy van közöm... Értékes és ideillő hozzászólás volt. 😉 Ezzel csak magadat minősíted.
A másik, hogy a full sztorit nyilván nem írtam le, mert 2 évet nem lehet. 🙂 De látom, hogy abszolút semmi értelme nem volt ide kiírnom - többet ér a saját gondolkodásom és érzésem. ☺️
Jaaa hogy csak léleksimiért jöttél, meg meghallgatni, hogy jól van az, ha beszélgetsz az exeddel, tök normális dolog olyanokat csevegni, ha kapcsolatban vagy már mással, hogy de hiányoznak a közös fürdések.
Szólhattál volna, hogy ezt várod, mert akkor nem töröm magam a segítő szándékommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!