Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás így? Ti hogy tennétek?
Gyönyörű kapcsolat volt.Szerettük egymást,de már nem megy.Szeretnénk szép szakítást.
Arra gondoltam elmegyünk pizzázni.Beszélgetünk.Nosztalgiázunk.Megölelgetjük egymást jól.Aztán tiltjuk egymást fészről is.És ennyi.Lezárjuk az 1 évet.Szeretnék búcsúajándékot.Nem tudom,nem -e rosszabb úgy ha azt is adok.Ti mit csinálnátok utolsó nap?
23/N

Jaj, de romantikus, a végén kérlek, még sírjatok is, hogy vége az egésznek... (folyik a nyálam)
Miért kell ezt túlcifrázni? Otthon a négy fal között beszéljétek meg, zárjátok le és kész. Mindenki megy utána a saját útjára. Ennyi.

Miafsz?
Leülteted, megmondod hogy vége és ennyi.
Pizzázás meg ölelkezés, hadd legyen még szarabb neki?!
Utolsó nap hazajött, hogy nem szeret már, aztán csak beszélgettünk, hogy milyen hibákat követtünk el - én akartam, ő lazán leszarta volna a dolgot -, aztán csomagoltam és elmentem.

Ennél még az is jobb szakítás kenne ha késsel kergetnétek egymást az utcan “te szemét ku€&@“, “te roh€&dt f/\sz” kiabálva.
Ez neked nem rossz kérdező? Így szakítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!