Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan legyen túl rajta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen túl rajta, mindig rá gondolok?

Figyelt kérdés

Sajnos a barátommal 4 év után szakítottunk...lényegében azért mert én nem fértem bele az idejébe és a tervében, magyarul ő nem velem tervezett...

Én vagyok a szenvedő fél...

Ő facebookon mindig ismerőse egy új nőnek, ami nekem persze nagyon fáj

Nem tudom őt elengedni...Tudom hogy idő kell...

De otthon csak rá gondolok...

Kimozdulni nem tudok, mert teljesen 0 lett az önbizalmam, nem bírok emberek között lenni...

Pasizni se tudnék most... vagy az jó lenne?

Ajj...ő neki biztos könnyebb, mert erősebb személy, de én meg nagyon ragaszkodom...nehéz elengedni és nem tudom mit kezdjek magammal :(

Ti mit javasoltok, ha voltattok ilyen rossz helyzetben? :(

25 L

2017. nov. 9. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Várj. Idő kell. Majd lassan fokozatosan eltávolodsz tőle. Ehhez sok idő kell, van akinek jópár hónap, van akinek évek. Majd egy idő után jobb lesz kicsivel, utána tűzz ki célokat, kicsiket, lépésről lépésre....de ez még odébb van.

Ne félj, a fájdalom majd úgyis szabadon enged.

2017. nov. 9. 18:28
 2/4 A kérdező kommentje:
próbálnak a pasik megkörnyékezni, találkozni, randizni akarnak velem...de én még nem állok erre készen :(
2017. nov. 13. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi is 4 eve vagyunk egyutt es ettol felek ami veled is tortent sajnos. Napokig nem beszelunk csak a lakasban ma is mint ket idegen, nem pedig ferj feleseg. Ugyanaz h en is gyenge vagyok, o eros es o nemnagyon akar bekulni. Neki is volt egy no akinek irogatott es a mai napig minden nap eszemben van ey es fajo nagyon. O az eletem ertelme es sosem akarok mast szeretni. Talan kis ido mulva keresni fog hiszen hidd el neki sem konnyu a szakitas. Ha nem keres probalj te egy talalkozot kerni es beszeljetek meg h adtok egy eselyt meg magatoknak.
2017. dec. 4. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyenkor szigorúan tilos a volt kedves közösségi oldalát nézegetni. Attól csak jobban fog fájni. Barátnőkkel csajos programokat nem tudsz csinálni? Nem bulikra, hanem pl.kirándulás, uszoda, piacozás, ilyesmik?
2017. dec. 4. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!