Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezzel azért lealáztam, nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel azért lealáztam, nem?

Figyelt kérdés
Összejött valami 50-es nővel kapcsolatunk alatt,akinek van már gyereke. Undorító vagy sem,azt írtam neki,hogy remélem nagy élmény belerakni olyanba akit már 20 évig a férje szétb..szott,és kijött belőle egy gyerek,és nagy élvezet lehet szétnyalni ennek fényében.Most megy ismét a nőhöz,remélem megmaradtak a fejében a szavaim :)
2017. okt. 27. 16:47
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Öööö majd találkozol egy 50-es elvált pasival, akinek van egy gyereke, és beleszeretsz, és majd emlékezz ezekre a mondataidra, mikor először tesz barlanglátogatást Sikló Jani.

Amúgy ne haragudj, de honnan tudod, hogy a hölgy 50-es?

2017. okt. 27. 17:44
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Az az undorító, hogy a férfiak képesen ennyire leadni a szintet, hogy még a kérdezőnek is csapják a szelet.

Ki áll szóba ilyen visszataszító emberrel?

Amúgy elgondolkozhatnál rajta, hogy épp most soroltak egy 50es pna mögé, annyit sem érsz, mint egy kitagult vén pnci.

Szar lehet.

2017. okt. 27. 17:55
 33/38 anonim ***** válasza:
13%

A kérdező átverve, megalázva érzi magát.

Soha senki itt nem volt még olyan helyzetben, hogy mérgében mondott olyat amit később megbánt?

A kérdező is szégyellni fogja, hogy ezt mondta, ha majd kicsit tisztábban lát. Gondolom.

2017. okt. 27. 19:15
 34/38 anonim ***** válasza:
88%
Jaj,mert te persze soha nem leszel 5-es tág pi.na??? De kis naív vagy! Látod, mèg így sem te kellesz neki, mondjuk meg tudom èrteni. Nekem se kène egy segghülye nő, hiába feszes a lyuka!
2017. okt. 27. 20:11
 35/38 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel,hogy a sok felgyülemlett haragot rosszul vezeted le,ezáltal égeted magad.Semmit sem érsz el vele,csak annyit,hogy mindenki rád fog köpködni.Ezt magadban kell elrendezned,de nem így.Csináltam már én is hülyeséget,de ez így nem megoldás,ezt nagyon megtanultam.Csak magadat süllyeszted le az exed szintjére,miközben ő meg az új nőjével,meg ki tudja,hány emberrel együtt rajtad röhög.Engedd el ezt az egészet!
2017. okt. 27. 20:23
 36/38 anonim ***** válasza:
58%
Én jót röhögtem rajtad, köszi. :D
2017. okt. 28. 10:48
 37/38 anonim ***** válasza:

És neked ezzel miért lett jobb aszon kívül hogy kiadtad a dühödet?

Mindenki azzal szexel akivel akar...te meg hagyd ott, ha más nőre volt szüksége akkor nem biztos hogy csak ő volt a hibás...

2017. okt. 30. 19:46
 38/38 anonim ***** válasza:

Azért elég gáz, hogy még az 50-es tág pina is jobban kell neki, mint te.

Sokat elmond rólad... :D

2017. nov. 1. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!