Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezzel azért lealáztam, nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel azért lealáztam, nem?

Figyelt kérdés
Összejött valami 50-es nővel kapcsolatunk alatt,akinek van már gyereke. Undorító vagy sem,azt írtam neki,hogy remélem nagy élmény belerakni olyanba akit már 20 évig a férje szétb..szott,és kijött belőle egy gyerek,és nagy élvezet lehet szétnyalni ennek fényében.Most megy ismét a nőhöz,remélem megmaradtak a fejében a szavaim :)
2017. okt. 27. 16:47
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
96%
Magadat mindenképpen.
2017. okt. 27. 16:49
 2/38 A kérdező kommentje:
ja,és még odaírtam,nehogy lelankadjon neki,mire 2 év múlva nyugdíjas otthonba kerülnek... megérdemli a szemét ...
2017. okt. 27. 16:49
 3/38 anonim ***** válasza:
84%

Jussanak eszedbe a saját szavaid, ha eléred az 50 éves kort, és esetleg lesz már egy gyereked.

Nem aláztad le, akkor esetleg elgondolkodhatott volna, ha a jelleméről (esetleg a nő jelleméről) vonsz le következtetést a viselkedése alapján.

De megint csak azt egyik oldal véleményét olvashattuk fentebb

2017. okt. 27. 16:50
 4/38 kén_ ***** válasza:
88%

Szóval te 50 évesen ilyen nő leszel. Meg úgy amblokk minden nő, akinek van férje. Érdekes elképzelés.

Nyilván szemét dolog amit a barátod csinált, viszont ahogy kezelted se sokkal jobb. Nem tudom, szerintem lehet ezt méltósággal, ridegen is kezelni, nem csak ilyen maunikasósan.

2017. okt. 27. 16:52
 5/38 A kérdező kommentje:
Kinek kell egy szétzilált 50 éves pina ,aki ki van tágulva a gyerek miatt ? Az ilyeneknek,mint ez a pali.. röhej.
2017. okt. 27. 16:52
 6/38 anonim ***** válasza:
93%
Undorító vagy.
2017. okt. 27. 16:53
 7/38 anonim ***** válasza:
71%
Szétaláztad! Nem szeretnék most a helyében lenni.
 8/38 anonim ***** válasza:
95%
És még így is jobban kell, mint te.
 9/38 anonim ***** válasza:
94%
Még az "50 évs tág pina" is jobban kell neki, mint te, hiába vagy fiatalabb. Nem gondolkodtat el?
 10/38 anonim ***** válasza:
90%
Szóval neked nincs gyereked és ezért vagy frusztrált? Lehet, hogy 50 évesen is jobb nő mint te és bevállalósabb. Tudom, keserű dolog ez, és jellemtelen a megcsalás, de ahogy te viselkedsz, az gáz. Ilyen nőt akkor is dobnék ha nem lenne más a láthatáron....
2017. okt. 27. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!