Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel azért lealáztam, nem?
Figyelt kérdés
Összejött valami 50-es nővel kapcsolatunk alatt,akinek van már gyereke. Undorító vagy sem,azt írtam neki,hogy remélem nagy élmény belerakni olyanba akit már 20 évig a férje szétb..szott,és kijött belőle egy gyerek,és nagy élvezet lehet szétnyalni ennek fényében.Most megy ismét a nőhöz,remélem megmaradtak a fejében a szavaim :)2017. okt. 27. 16:47
11/38 A kérdező kommentje:
Ja,csak azért mert tele van lóvéval :)
2017. okt. 27. 16:55
12/38 kén_ válasza:
Szerintem magadat aláztad le, amiért ilyen közönséges, nőhöz - meg úgy általanosságba véve emberhez se - méltó módon nyilvánultál meg. Nem azt mondom, hogy az arisztrokráciának kéne körüllengenie, meg ilyenek, de elég proli módon viselkedsz.
Lepontozhatsz nyugodtan, nem fog derékbatörni a lelkivilágom.
21/F
14/38 anonim válasza:
Ajánlom figyelmébe a kérdezőt mindenkinek, aki továbbra is meg van győződve a nők felsőbbrendűségéről...
15/38 anonim válasza:
Előled nem csoda, hogy hozzá menekült. Amugy nem aláztad le őt, pusztán csak magadat.Szánalmas a viselkedésed.
16/38 anonim válasza:
Szerintem a haverjaival röhögnek az üzeneteden, hogy mekkora egy elmebajos hülye pitsa vagy :D
17/38 anonim válasza:
Igen. Lealáztad.
Magadat. Előtte is, meg a előttünk is. Illetve szépen megmutattad, hogy mennyire féltékeny vagy arra a nőre :D.
18/38 anonim válasza:
Sajnos csak magadat, es no letredre a noi testtel sem vagy tisztaban. Lemerted mar hogy 100 szex utan hany centit tagultal ki vegletesen?
19/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye,a tágulást csak azért írtam neki,hogy szarabb legyen.Maga a tény a gáz szerintem,hogy olyanba rakja bele,akibe már berakta olyan amiből egy szarrágó lett.És amit agyonnyalogatott már előtte ezerszer valami nyikhaj.Undorító.
2017. okt. 27. 17:03
20/38 anonim válasza:
Te tényleg elmebeteg vagy :D Mint az exem, pont ilyen volt :D Hetekig röhögtünk a haverokkal az üzenetein :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!