Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel féltékennyé teszem?
Nehogy félre èrtsetek, én épp hogy nem szeretném féltékennyé tenni, csak szimplán szeretném élni normálisan az életem és a haverjaimmal beszélgetni. De néha sajna elkerüljetetlen, hogy ezeket meglássa az exem, mert egy egyetemre járunk. Őt sosem érdekelte, hogy engem zavar-e, hogyha egy csajjal beszélget (és ő ezt renszeresen tette)... de én eleve nem vagyok féltékeny tipus, emiatt nem tudom hogy őt esetleg ez zavarhatja-e. A lényeg az, hogyha ő a közelben van úgy érzem nem beszelgethetek más fiúval (nem tudom miért 😕). Meg attól is félek, hogy azt hiszi, hogy ezzel akarom húzni az agyát, de ez nem igaz, mert az szerintem elég ocsmány dolog lenne. A lényeg az, hogy én bennem, amikor egy fiúval beszélek nem az van, hogy féltékennyé tegyem.Sőt igen kellemetlen számomra. Egy dolgot szeretnék csak, élni úgy mintha semmi nem lett volna köztünk.
Szerintetek, hogy kezeljem ezt a helyzetet?
Köszönöm az edigi választ. Tudod nem várok el többet tőle, mint magamtól. Annak örülök, ha ő is tovább lép és boldog. Felőlem ő is beszélgethetne bárkivel, eddig sem zavart. De rajta mintha azt látnám, hogy félreérti a beszélgetéseimet...😕
Ja és a barátnőim azt mondták, hogy mivel szakítottunk, emiatt a legjobb haverjával is meg kell szakítanom a kapcsolatot.
Szerintetek ezt tényleg csak így lehet megoldani?!?!?!? A fiúknál ez valami szabály?!?!?
"Szerintetek, hogy kezeljem ezt a helyzetet?"
Így:
"Egy dolgot szeretnék csak, élni úgy mintha semmi nem lett volna köztünk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!