Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Találkozás az exszel? Más is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás az exszel? Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés

Félév után tegnap találkoztam a volt barátnőmmel.

Véletlenül összefutottunk napközben, majd este elmentünk vacsorázni.

Nagyon jó este volt, sokat beszélgettünk (azóta nem beszéltünk, hogy szakítottunk).

Mindketten túlléptünk már, nem akarunk egymástól semmit, de mégis olyan fura érzésem van.

Előtörtek az emlékek, hogy milyen jó volt vele és hogy milyen jó volt a tegnap este is.

Bár most tényleg nem akarom újra kezdeni, de szomorú vagyok ha arra gondolok, hogy többé már nem ölelhetem úgy át, nem szeretgethetem meg, nem csókolhatom meg, többé már nem fog mellettem ébredni...

Más is van/volt így?

2017. júl. 4. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Te még nem léptél túl ezen, csak azt hiszed. Egy dolog, hogy tudatosan nem fogod újrakezdeni vele, hisz nem működött. De ettől még szereted és hiányzik.
2017. júl. 4. 08:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem is még szereted. Nem kéne vele találkozgatni. Még egy fél év kell neked legalább hogy túllépj.
2017. júl. 4. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Emberek nagyja, igen.

Gondolj arra, már megtapasztaltad vele ezeket, tudod, milyen lenne egy élet leélni vele. Örülj ezeknek, ne ezek hiányának. Változás kell tökéletesség eléréséhez.

2017. júl. 4. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ő hiányzik, hanem ezek az élmények. Az, hogy szeretsz valakit, aki viszont szeret és az ölelés, csók, ébredés stb.
2017. júl. 4. 11:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem ő hiányzik, hanem úgymond az emléke, azok az érzések, amiket vele éltél meg.

Ha még egyszer összejönnétek, valószínűleg már nem lenne ugyanaz, de nem vagyok semmi rossznak elrontója.

21/L

2017. júl. 4. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!