Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Találkozás az exszel. Segít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás az exszel. Segít vagy csak ront a helyzeten?

Figyelt kérdés
3 év után elhagyott a párom, elköltöztem, ennek már 2 hónapja. Az első 2 hétben fel sem fogtam, de közölte ez végleges a sok veszekedés hatására már nincs meg benne a szerelem. Sohasem keresett miután eljöttem, én kerestem heti egyszer mindig beszélt velem. Véletlenül az 5. Héten összefutottunk személyesen amikor is összekaptunk a szakítás okain. Elmondta nem hisz Bennünk és felejtsem el. Nem kerestem, pedig mindennap gondoltam rá.úgy ereztem szóba se állna már velem, nem az akinek hittem. Azt hittem túl vagyok rajta ezért írtam neki, egy érdeklődő üzit amire meglepő módon válasz is érkezett. Mint akik jó ismerősök. Azt akartam, hogy ne legyen az utolsó beszélgetesünk az a veszekedés. Ezert elmondtam nem haragszom lehetünk jóban majd egy kávére is összefuthatunk. Ekkor jött a válasz, hogy jó lenne és a héten találkozunk. Megdöbbentem, hogy ez lett. Rájöttem ennyire még nem vagyok túl a dolgokon. Semmi értelme a találkozásnak mert mar nem szeret engem. Magamnak okozok újabb sebet?
2017. jún. 21. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell felmelegíteni a langyos sz..ros vizet? Le kéne zárni a múltat és új életet kezdeni. Ha a kapcsolat működött volna, akkor nem lett volna vége.

De mindenki úgy alakítja az életét, ahogy akarja. Tetteiért vállalnia kell a felelősséget.

2017. jún. 21. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, mert lehet egyrészt az, hogy esetleg ő is meggondolta a dolgokat, másfelől meg az is, hogy csak szexelne egyet. (Főleg, ha pasi.)

Kötve hiszem, hogy barátilag akarna bármit, úgyhogy ebben te se higyj szerintem. :D

Szerintem az a legjobb, amit tehetsz, hogy megmondod neki, hogy rájöttél, hogy még nem vagy túl rajta, ezért inkább ne talizzatok. Így talán ki tudod ugrasztani a nyuszit a bokorból, mert ha még tényleg szeret, csak nem hagyná már annyiban.

2017. jún. 21. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, magadnak okozol újabb sebet, csalódást. Még reménykedsz, hogy hátha meggondolja magát, aztán csalódott leszel, ha mégsem. Márpedig mégsem, hisz ő szakított és megmondta az okát.
2017. jún. 21. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak magadnak okozol újabb sebet. Én pont a múlthéten találkoztam exemmel, akivel két és fél hónapja szakítottunk. Én még mindig fülig szerelmes vagyok belé, és ne tudd meg milyen mély sebeket okozott, hogy láttam, megöleltük egymást, beszélgettünk, nevettünk. Ő is egyből rábólintott, mikor kértem, hogy találkozzunk, ráadásul még aznap találkoztunk. Elmondtam neki mindent, amit éreztem, csak, hogy még jobban szenvedjek. Ne kövesd el ezt a hibát, mert később csak bánni fogod, ha nem az lesz a vége, hogy megbeszélitek a dolgokat és kibékültök (mert te erre számítasz). Én azóta is szidom magam, és bánom, hogy volt egy pillanat, amikor majdnem megcsókoltuk egymást és nem tettem. Azóta is az jár a fejemben, hogy mi lett volna ha....
2017. jún. 21. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!