Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozás barátként az exszel? Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 19:16
2/14 anonim válasza:
hát én speciel nem találkoznék vele, csak ha nagyon muszáj
3/14 anonim válasza:
Nekem az, hogy aki "ex", azzal meg kell szakítani minden kapcsolatot. Aki egyszer a szerelmed volt, akivel a legintimebb helyzetekben voltál, az soha az életben nem lesz a barátod utána.
Véleményem róla: felesleges önkínzás.
4/14 A kérdező kommentje:
miért vagyok ügyes?
2012. máj. 29. 19:46
5/14 anonim válasza:
Barátként jó találkozni az exel, csak kevés az esélye,h meg is marad a barátság így, találkozásokkal.
Felmelegítve , csak a káposzta jó!
6/14 anonim válasza:
Nekem van olyan exem, akivel barátok maradtunk. Ő volt az első szerelem az életemben, én az övében. 2 évet voltunk együtt, 19 évesen szakítottunk.(8 éve) Akkor kb. 2 évig ha találkoztunk is, akkor is csak veszekedtünk, féltékenykedtünk, tépkedtük a sebeket. Aztán amikor mindketten valóban túljutottunk a másikon, le tudtunk ülni beszélgetni. Nem visszük túlzásba a dolgot, évente 1-2 tali, kávézás, megbeszéljük, kivel mi történt. De soha de soha nem beszélünk kettőnkről, és a kapcsolatunkról, ez nem lehet téma köztünk. Szóval ez nálunk működik, mert mindketten éretten állunk a dolgokhoz. De ő az egyetlen, a többieket ha lehet, látni sem szeretném...
7/14 anonim válasza:
"Megdöglött a kutya, de azért megtartjuk..."
8/14 anonim válasza:
Én szoktam... Az a baj, hogy szerintem mindketten még vonzódunk néha egymáshoz, nem tudom, h mi lesz...
9/14 A kérdező kommentje:
1éve szakítottunk,1éve vagyunk barátok...azóta egyszer találkoztunk és mi sem beszéltünk kettőnkről.benne merült fel h mi lenne ha találkoznánk.néha felmerül a téma de csak akkor ha Ő hozza szóba.nekem azóta nem volt kapcsolatom,neki is csak egy de nem volt komoly.első szerelem volt Ő is nekem de én neki nem.
2012. máj. 30. 05:28
10/14 anonim válasza:
Túl vagy rajta érzelmileg? Valóban csak a barátja akarsz lenni? Ezt mindenképp tisztáznod kell magadban. Ha igen, akkor szerintem nincs akadálya. Ha viszont még nem,akkor ebből semmi jó nem sülhet ki. (6. válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!