Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért érzem úgy, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy én rontottam el mindent? Miért van bűntudatom?

Figyelt kérdés

A barátnőm tegnap este szakított velem üzenetben. Mondta, hogy most nem érzi jól magát, nem kell neki most barát, se senki. Időt kért, addig is szakított velem. Azt mondta, hogy majd keres.

Előzmények: március óta vagyunk/voltunk együtt. Minden nagyon rendben volt minden téren. Elválaszthatatlanok voltunk. Augusztus eleje körül egyik napról a másikra le kellett költöznie az alkoholista apjához (gyűlöl ott lenni). Az elején még rendben volt minden. Ritkábban, de találkoztunk még és nagyon jól éreztük magunkat együtt. Többször mondta, hogy nem érzi jól magát és nem jó így járnunk együtt, mondta, hogy legyünk csak barátok. Ezt többször is megbeszéltük, mindig megbeszéltük, hogy járunk tovább. A kedve egyre rosszabb lett, de még kezelhető. Mondtam neki, hogy bármiben segítek, csak mondja mi kell. Pár napja lett nagyon távolságtartó és nem beszél velem, csak ritkán. Nem engedi, hogy segítsek neki. Nem akar se beszélni, se találkozni velem (és senkivel sem). Tegnap írta, hogy hagyjam békén, nem tudja hogy szeret-e még, majd kiderül, csak hagyjak neki időt és teret.

Valamiért úgy érzem, hogy az én hibám, hogy most szakított (egy időre), mert túlságosan is szeretnék neki segíteni és túlságosan nyomultam rá (meg akartam ölelni, puszit akartam adni, hogy érezze, hogy szeretem, de elutasító volt).

Mit kéne tennem? Nagyon szeretem Őt és tudom, hogy Ő is szeret engem, csak most össze van zavarodva. Mindenképpen meg szeretném menteni ezt a kapcsolatot. Imádom Őt és nem kell más.

2017. szept. 15. 10:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Amikor utoljára találkoztunk, akkor ellenséges volt. Beszéltem hozzá, de le se sz@rt. Amikor elővettem a telefonomat, hogy beszéljek valakivel, rögtön elkezdett féltékenykedni, hogy milyen lánnyal beszélek (unokatesómmal beszéltem). Ha már nem szeretne, akkor nem féltékenykedne.
2017. szept. 15. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ezt a kérdést harmadjára teszed fel. Igen, tudjuk, a lány zavaros.

Nem tudsz mit tenni, a labda nála van, majd keres. Ha csak erőszakoskodsz meg pitizel, rosszabb lesz a helyzet. Hagyd meg neki a teret és időt, gondolja át, amit akar.

2017. szept. 15. 10:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy tettem már fel ilyesmi kérdést, de nagyon ideges vagyok miatta és aggódom is érte.
2017. szept. 15. 10:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

De értsd már meg kérlek, felteheted 15x még, nem tudsz mit tenni! Csak nem tudod magad rákényszeríteni, gondold végig! felnőtt ember, gondolja át, mit akar, jelentkezik majd. A te lelkiismereted tiszta, megtetted, amit tudtál, azzal tudsz csak segíteni, ha nyugton hagyod, kicsit lehiggadjon és kitalálja, merre menjen tovább az élet.

Ennyi. Néha a legnagyobb szeretet, ha hagyjuk a másikat elmenni és esélyt adni hogy visszatérjen.

2017. szept. 15. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Miben tudod segíteni? Én is csináltam ilyet, míg az alkoholista szüleimmel éltem, és nem tudtam külön menni. Szerettem a férfit, de emiatt elhajtottam, ne lássa ezt a ....t, ne ez alapján ítéljen meg. Segíthetek? Írj!
2017. szept. 15. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:
szóval akkor az Apja erőszakolja őt.
2017. szept. 15. 12:44
 7/8 anonim ***** válasza:
bocsánat, kis a-val helyes.
2017. szept. 15. 12:44
 8/8 A kérdező kommentje:
NEM erőszakolja az apja
2017. szept. 15. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!