Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el? Miért fáj?
Kiváncsi vagyok a véleményetekre. 5év egyedüllét után megbíztam nagyhehezen egy fiuba. Nehezen engedtem a dolognak. Fél év udvarlás után igent mondtam neki hogy Igen lehetünk egy, pár. Felvállaltam, ujra megnyiltam és ujra tudtam kötődni és szeretni. Erre átvert. Kiderült hazudott mindenben szinte. Miért erőltette annyira h megszerezzen? Most olyan megalazottnak erzem magam és mérges vagyok magamra h hittem neki. 28leszek, van egy gyönyörű kisfiam ,érett nő vagyok koromhoz képest. Anyagilag is stabilan állok
Szóval az élet minden terén jol csinálom a, dolgaim. De megis akkor h tudtak átverni? Hogyan hagyhattam h fájdalmat okozzon vki??? Miert nem tudtam kőszívű maradni? :-( köszi aki időt szán a válaszadásra. Már sírnék legszivesebben de akkor gyenge leszek. Alig birom h ne sirjam el magam.
Ennek a kérdésnek mi az értelme? Mi honnét tudjuk, hogy te mit rontasz el egy kapcsolatban?
Abból következtetve, hogy miket írsz, szerintem egyáltalán nem vagy érett. Érett ember először is nem ír olyat, hogy 'nem tudtam kőszívű maradni'. Nem a színházban vagyunk, hanem az életet éljük. Másfelől érett ember nem ír olyat sem, hogy 'azért nem sír mert akkor gyenge lesz'.
Te atya úr isten. Ember. Gondolkozz már el egy picit magadon. Vagy vegyél egy könyvet amiből önismeretet tanulhatsz... Van egy gyermeked, de kétlem, hogy kellően érett lennél még ehhez is (gondolom érzelmi szinten leragadtál az apjának eltűnésekor - illetve gondolom ez fiatal szülés volt - és ezen megsértődhetsz vagy kioktathatsz, de a sérült ember csak sérülést tud tovább adni... ).
Öt évig pár nélkül maradni gáz. Kapcsolatokra szükség van mert az érzelmi intelligencia csak így fejlődik. A kapcsolatba lépés magában hordozza a bukást de bukni is tudni kell. Fájnia kell. De igazad van, ennek a legjobb ellenszere ha nem akarsz érezni. Még szerencse, hogy az agyad tudattalan részét nem tudod átverni.. bár most próbálsz tagadni de ez ettől még fájni fog. És minél tovább tagadod a fájdalmad, annál jobban elodázod az elkerülhetetlent: szembe nézni önmagaddal és azzal, hogy az életed felett nem feltétlen van kontrollod.
Én őszinte leszek: nap mint nap beszélgetek hozzád hasonló, szinte már patológiai esetekkel és ne cseszd el az életed. Vagyis már félig elcseszted azzal a gondolattal, hogy neked eggyé kell válnod a leendő pároddal. Ez a legnagyobb tévhit. Nem kell. Egy kapcsolat nem arról szól, hogy két ember egy egységet kell, hogy alkosson hanem arról, hogy két ember megosztja egymással önmagát. Ha pedig véget ér egy közös út, akkor csekély sérüléssel tudnak elválni egymástól mert végig önmaguk lehettek a kapcsolat alatt. Ha pedig sírni kell, akkor sírj. Nem hiszem, hogy te magát az embert fogod megsiratni hanem talán még a gyermek apját... vagy más valakit.
3..2..1 indulhat a lepontozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!