Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el szerintetek?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok 2 komoly kapcsolaton túl.Az egyik sráccal majdnem két évig.A másikkal csak 1 évig.Azt akivel két évig voltam meg ma is szeretem,de nem latok már esélyt rá,megismerkedett egy lánnyal nemrég.Amikor ezt megtudtam csak sírtam.Mindig is komoly lánynak tartottam magam,hűséges vagyok,szorgalmas stb. Viszonylag jól állnak a szüleim megadnak mindent,most vettek fel egyetemre,imádom a barátaimat.És mégis amire az egyik legjobban vágytam(egy hosszú igaz kapcsolat) nem adatott meg csak csalódás lett mindkettő vége. Rég éreztem lyen fájdalmat mint most.2016. júl. 28. 01:31
1/23 A kérdező kommentje:
légyszi ne írjatok ilyeneket,hogy lesz más,meg hogy ez piti probléma,tini vagyok stb.
2016. júl. 28. 01:33
2/23 anonim válasza:
Ez nagyon komoly probléma, mert nem fogsz már mást találni. Túl öreg vagy.
3/23 A kérdező kommentje:
na igen ilyen választ nem vártam és ezt le is írtam :)látom nem érted hogy eléggé megvisel a dolog.
2016. júl. 28. 01:39
4/23 anonim válasza:
Te ennek az ellenkezőjét nem vártad. A tini párkapcsolatok kategória nem dísznek van, mert a fiatalabbak még komolyan veszik ezeket a problémákat. ;)
5/23 anonim válasza:
Sajnos nem lehet minden tökéletes. Az sem kell feltétlenül, hogy hibázz.
De ne itasd itt az egereket. Keress új párt. :)
Fel a fejjel.
Tessék, itt egy csoki, és egy ölelés. .^_^
23/F
6/23 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm :) második pedig ne okoskodj nincs ra szükség:)
2016. júl. 28. 02:06
7/23 anonim válasza:
Értjük, hogy szomorú vagy, de kb. 80 év még hátra van az életedből, addig jó eséllyed meghal pár barátod és hozzátartozód, lehet egy-két vetélésed, rákos lehet majd a gyereked, és lehet még nagyobb csalódásod, megcsalhat a férjed stb. Szóval a mostani problémád tényleg bagatell. Menj bulikázni a barátaiddal.
8/23 anonim válasza:
Miert gondolod hogy elrontottal barmit? A gyerekkori kapcsolatok altalaban csak hetekig tartanak. A 18 ev fiuk/lanyok messze nem eleg erettek egy tartos kapcsolat fenntartasahoz. Majd ha tenyleg felnosz, lesz komoly kapcsolatod. Nem erdemes ezen aggodnod.
9/23 anonim válasza:
Tényleg fiatal vagy, felesleges ezen aggódnod. Persze, most úgy érzed, hogy minden összedőlt, meg ilyenek, de hidd el, lesz ez még így se.
10/23 anonim válasza:
Tizennyolc évesen még sehol sem tartottam párkeresési fronton, pedig azért nem volt teljesen eseménytelen az életemnek ez a része. Ma boldog párkapcsolatban élek. De addig sok minden történt, hibáztam, szenvedtem mások hibájából is. Ez a legtöbbünknek ilyen időszak. De még én sem tudhatom, rám mi vár majd ezután. Fel a fejjel, élj inkább.
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!