Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit rontottam el szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontottam el szerintetek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok 2 komoly kapcsolaton túl.Az egyik sráccal majdnem két évig.A másikkal csak 1 évig.Azt akivel két évig voltam meg ma is szeretem,de nem latok már esélyt rá,megismerkedett egy lánnyal nemrég.Amikor ezt megtudtam csak sírtam.Mindig is komoly lánynak tartottam magam,hűséges vagyok,szorgalmas stb. Viszonylag jól állnak a szüleim megadnak mindent,most vettek fel egyetemre,imádom a barátaimat.És mégis amire az egyik legjobban vágytam(egy hosszú igaz kapcsolat) nem adatott meg csak csalódás lett mindkettő vége. Rég éreztem lyen fájdalmat mint most.

2016. júl. 28. 01:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Te kedves privi író!

a kérdés első mondata:

"18 éves lány vagyok 2 komoly kapcsolaton túl." - az egyik 2 a másik 1 évig tartott... akkor nem hogy 15 évesen kezdődött az egyik?

Az meg gyerekszerelem, akkor is, ha nekik komoly volt.

2016. júl. 29. 09:08
 22/23 A kérdező kommentje:
Szia :) 16 voltam mert 1 hónap múlva 19 leszek.Koszonom mindenkinek a válaszokat :)
2016. júl. 29. 10:16
 23/23 A kérdező kommentje:
Igen amúgy kinek mi a gyerekszerelem.:) Mi komolynak tartottuk mert szerettük egymást sokáig.
2016. júl. 29. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!