Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűntudatom van, mert úgy érzem miattam mentünk szét, pedig szeretjük egymást, mit tegyek?
6 évet voltam együtt az exbarátommal, együtt is laktunk. De sokat veszekedtünk, marakodtunk, ő meg már flörtölt is más lányokkal, állandóan a facebookon lógott, így elveszett bennem a bizalom és mindig féltékenység gyötört. Együttlétek sem voltak már köztünk, mert azt mondta, hogy már nem képes hozzámnyúlni. Aztán úgy összevesztünk, hogy 2 napig nem szóltunk egymáshoz. Nem bírtam tovább, aztán megkérdeztem tőle, hogy most ki akar-e békülni vagy sem? És azt mondta, hogy inkább legyen vége, egyedül akar lenni. Nagyon dühös lettem és csak sírtam... Másnap reggel megkérdeztem tőle megint, hogy ez biztos-e és azt mondta, hogy ezt már megbeszéltük, hogy vége. Sírt ő is. Még utánavaló nap is megkérdeztem, és megint elutasított, próbáltam megfogni a kezét, de elment...
Nagyon nagy bűntudatom van, mert már máskor is volt, hogy így összevesztünk, de pár nap után "feloldódott" és minden rendben volt. Tudom, hogy nekem is megvannak a hibáim, már járok pszichológushoz is, hogy segítsen rajtam. De talán nem kellett volna rákérdeznem, hanem várnom, utána meg elmenni párterápiára (nyitott lett volna a dologra).
Mit tegyek? Felhívjam és megkérdezzem, hogy ha nem állítom válaszút elé, akkor még mindig együtt lennénk? Hisz a terápia biztosan segített volna... Nagyon szeretem még mindig és tudom, hogy ő is szeret még engem, de ez az érzés nem hagy nyugodni, hogy miattam történt ez az egész...
teljesen passzív. nem miattad mentetek szét, különben ha akarna, veled lenne. nem akar.
úgy is ki fog derülni, mi van a háttérben.
addig meg ne járasd le magad könyörgéssel.
Nekem úgy tűnik,hogy szeret téged, de már úgy érzi, hogy ez a kapcsolat halott.
Amúgy meg mindenképpen üljetek le és beszéljétek meg őszintén, tabuk nélkül a dolgokat.
Fontos! Ne álljatok fel addig, amíg mindent ki nem beszéltetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!