Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam, mert nem egyezett a jövőképünk, de amúgy szeretjük egymást. Hogy tegyem túl rajta magam? Van itt valaki aki mostanában szakított?
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 14:12
1/8 anonim válasza:
Velem azért szakítottak mert párkapcsolatban nem lehet fesztiválozni ti örülhettek legalább volt indok rá nekem sokkal nehezebb volt feldolgozni L
2/8 anonim válasza:
Hm...de szar..nekem is mostanában kell rájönnöm, hogy a jövőképünk nem teljesen egyezik, ugyanis ő még nem akar gyereket csak 3 év múlva én pedig most. Első válaszadó nálatok mit jelentett az hogy nem lehet fesztiválozni?
3/8 anonim válasza:
Együtt mentünk SZINre és ott lent azért szakított velem mert nem tud kötött monogám kapcsolatban jól bulizni XD persze tudom illeteve remélem hogy nem ez az igazi indoka rá
5/8 anonim válasza:
Hát ez elég komoly kapcsolat lehetett:) Már bocs...talán jobb is, hogy vége lett, nem?
6/8 A kérdező kommentje:
2-esnek:
hát örülj neki, hogy legalább három év múlva akar :) akkor még van remény, addig simán lehet várni, ha szereted a párod... az enyém az csak állandóan azt mondta, nem tudja, nem tudja akar-e, 38 évesen :( meg minden fontosabb volt nálam :(
2016. aug. 29. 16:13
7/8 anonim válasza:
Fel a fejjel. Okkal hoztad meg a döntésed, az idő pedig majd szépen igazolja, hogy jól döntöttél e.
8/8 anonim válasza:
2-es vagyok, jó de ez is elkeserítő tud lenni néha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!