Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónappal a szakítás után miért akar vajon találkozni?
Figyelt kérdés
Május végén szakítottunk közös megegyezéssel fél év után a volt barátommal,mert úgy nézett ki,hogy nem tudjuk úgy az életünket összeegyeztetni. (Külföldi munka stb). Azóta egy hónapja írt,hogy mi újság,akkor beszéltünk. És most megint megkeresett,hogy hogy vagyok,nem e engem látott pár napja,de sokat változtam és túl rég látott.(azóta intenzíven sportolok). Kérdezte,hogx kereshet e még stb. Rákérdeztem kerek perec hogy szexelhetnékje van vagy unatkozik? Erre azt válaszolta,hogy annál többre tart,hogy ilyet kérjen vagy csináljon velem. Nemes egyszerűséggel: Mi ez??? :D2017. aug. 30. 20:27
1/7 anonim válasza:
Én 2 dologra tippelek:
1/ rájött, hogy hiányzol neki
2/ szexelhetnékje akadt, amit nyilván nem fog beismerni
2/7 A kérdező kommentje:
Jogos jogos:) majd kiderül,egyértelműen a tudtára adtam,hogy nem vagyok partner a járjunk össze szexelni dologban. Viszont azt is elmondtam neki,hogy nem szoktam barátságot ápolni az exeimmel és erre az volt a válasz,hogy ő sem és ez után mondta,hogy látni akar. Köszönöm a választ,ha ezután is találkozni is akar,az érdekes lesz..bár ugye ez a világ már sokmindent látott..:D
2017. aug. 30. 20:42
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Szerintem összejönne veled újra.
5/7 A kérdező kommentje:
:D érdekes,megfigyeltem,hogy a 30 felettiek szerint tuti csak ágyba akar vinni..gyanús..:D valószínűleg többet láttatok a világból:) mondanám,hogy nem ő nem olyan..dehát mittudomén milyen..sokminden kitellik az emberektől:) és köszi mindenkinek:)
2017. aug. 31. 00:00
6/7 anonim válasza:
Egy szakítás után, nagyjából 2-3 hónap kell ahhoz, hogy a mélyére érjen a történet bárkinél is. Ez az a pont ahol akarva-akaratlanul belátjuk a hibáinkat és más szemszögből nézünk a másikra (egyszerűbben, itt jön a felismerés, hogy lehet nem is a mások volt a 'szar' hanem mi...)
Nem árulok el nagy titkot: visszajönne.
7/7 A kérdező kommentje:
Személy szerint bennem is leülepedtek a történtek,és úgy látom sosem sikerült még helyzetet így kezelnem,mint ezt a szakítást. Nagyon nagyon rosszul esett,de nem erősködtem,elgondolkodtam és hagytam hogy úgy legyen,ahogy neki jó. Nem kerestem egyszer sem,pedig sokat gondoltam rá. Ezek után úgy gondolom,hogy továbbra sem fogom keresni,ha ő akar tőlem valamit,meg tud találni. Ennél okosabbat nem tudok,nincs okom haragudni rá,volt racionalitás a szakításunkban (2000 km,ami mára megszűnt),meglátjuk. Mindenkinek köszi!
2017. aug. 31. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!