Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar beszélni velem az exem?
Először is biztos, hogy nem igaz az a szentencia, hogy nem érdekled. Pontosan ugyanannyira érdekled, és ugyanannyit gondol rád, mint te ő rá. Pontosan ugyanolyan mélyen beleivódott a személyed, mint az övé beléd.
Az viszont lehetséges, hogy igyekszik ezt elfojtani magában. Ennek több oka is lehet. Lehetséges, hogy éppen azért, mert túl sok fájdalmat okoz veled beszélni és felidézni az emlékedet.
Lehetséges, hogy van egy új kapcsolata, ahol ez tabunak számít.
Lehetséges, hogy éppen még le se zárta magában teljesen és könnyebbnek érzi túllépni rajtad, ha nem hall felőled.
"Nem felszakítani szeretném a sebeket, csak megőrizni egy fontos baráti kapcsolatot."
De pontosan ezt tenned, nincs túl rajtad az ember, azért tiltott le mindenhonnan.
Ne keresd többet, ha jót akarsz.
Se tisztán, se részegen.
Ti barátok jó eséllyel már nem nagyon lesztek...mostanában biztosan nem.
Egyszerű: nincs túl rajtad pali, de szeretne túl lenni.
Nem kell túlkomplikálni. Mondjuk nem értem, hogy 4 éves párkapcsolat után hogyan lehetnétek "csak barátok."
21/L
Hát, bocs, én sem akarnálak látni, miután közölted velem, hogy legyen vége.
Én még szerettem az exet, mikor szakított velem, ennek két éve lassan és azóta nem beszéltem vele.
Miért? Mert nem a barátom, haverom volt, hanem a párom, akivel szétmentünk. Innentől kezdve nincs miről beszélgetnünk, szerintem.
Meg mivel ő úgy gondolta, vége, hát akkor legyen is vége, és ha megkeresne, hogy "legyünk barátok", röhögve csapnám rá az ajtót, mert ne akarjon haverkodni velem, mikor kidobott.
Te is megtehetnéd, hogy leszállsz róla és nem zaklatod feleslegesen, inkább hagyd, hogy végre el tudjon felejteni és új kapcsolatot kezdeni valakivel, aki nem te vagy.
Mellesleg ez a húzzuk mint a rétestésztát nagyon gáz, semmi értelme.
Azt azért enyhe túlzás kijelenteni, hogy "zaklatom", tekintve, hogy 1x hívtam fel 3 hónap alatt.
Azoknak, akik úgy gondolják, "csak" egy ex, kívánom, hogy legyen mellettük egy olyan lelki társ, akivel 4 évig mindent megosztanak egymással, saját világot alakítanak ki amit senki más nem ért meg, időt és energiát nem spórolva segítik egymást és csak egymásra számíthatnak. Egy ilyen kapcsolat nem csak párkapcsolat, hanem szoros baráti kötelék is, ami szakad meg egyik pillanatról a másikra attól még, mert kimondjuk, vége valaminek. Bárcsak ilyen egyszerű lenne.
A normális válaszokat köszönöm, figyelembe veszem,hogy neki így könnyebb, nem fogom keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!