Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a volt barátnőd nem akar beszélni veled szakítás óta?
Figyelt kérdés
Tehát kapcsolatról, de akár bármiről.
Teljesen kitörölt, még csak semmit se lehet kérdezni általános dologról.
Pedig engem még ő érdekel.
2016. szept. 12. 13:04
1/14 Gotland válasza:
Békén hagyod. Legyen ennyi büszkeség és tartás benned.
2/14 anonim válasza:
Őt viszont a jelek szerint te nem érdekled.
Szakítás után, nincs is miről beszélni. Vége, pont.
3/14 anonim válasza:
Igy próbál elfelejteni,mért nem hagyod békén egy kis ideig ha akar ő jelentkezik ha nem akkor hadd élje a saját életét.
4/14 anonim válasza:
Azért mert a kapcsolat tartás csak neked fontos, neki nem. Egyébként fent már megírták.
5/14 anonim válasza:
Vagy próbál túllendülni rajtad, ahhoz pedig praktikus, ha egy ideig nem szól hozzád.
Vagy baromira nem is érdekled már.
Szerintem ne erőltesd, inkább fogadd el te is, hogy már nem vagytok egy pár.
6/14 A kérdező kommentje:
En szakitottam vele, sokszor megbantottam es kiabrandult. De megbantam a szakitast.
2016. szept. 12. 13:13
7/14 Költőnő? válasza:
Sztem így nagyon semmit. Fogadd el, h ő nem akar veled. Bármi is az oka rá, joga van hozzá, hogy azzal tartsa a kapcsolatot, akivel akarja. Veled a jelek szerint nem.
8/14 anonim válasza:
Ha te szakítottál vele, akkor miért várod el hogy válaszoljon? Talán nem kellett volna szakítani.
9/14 anonim válasza:
Bocs hogy tőlem kell megtudnod, de ő egy érző emberi lény és nem egy játékbaba amit kedved szerint rángathatsz... Hagyd békén szerencsétlent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!