Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem akar beszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar beszélni velem? Min kellene változtatnom?

Figyelt kérdés
Pár hónapja beszélgetek egy pasival, aki nagyon szimpatikus számomra, viszont nekem általában sok dolgom van, így még nem jött össze a találkozás. Múltkor megbeszéltük, hogy találkozunk, viszont én hirtelen visszamondtam, mert dolgom akadt. Aztán rossz kedvem is volt, és lehet bunkó voltam vele, mert azóta nem nagyon beszélünk. Nem nagyon vagyok képben az ilyen dolgokkal, mert még nem voltak túl komoly kapcsolataim. Nem is nagyon vagyok barátkozós típus. Az lehet a baja, hogy bunkó voltam vele? Vagy esetleg képbe jött más valaki?

2017. márc. 21. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy ez csak egy troll kérdés, mert ilyen szinten 0 érzelmi intelligencia még nőknél is ritkaságszámba megy.

- hónapok óta húzzátok a dolgot, anélkül, hogy akár még egy találkozás is lett volna => már csak emiatt is teljesen természetes, hogy alábbhagy az ember lelkesedése.

Azt azért elég nehéz elhinni, hogy hónapok óta egy hétvége délutánt ne lehetett volna besűríteni, ha nagyon akarja az ember.

- Amikor végre összejönne a találkozó, akkor te hirtelen visszamondod.

- Teszed ezt ráadásul bunkó módon. Több hónapos huzavona után még egy normális lemondást is azért nehezebben nyel már le az ember (segítek, mert úgy néz ki, hogy rád fér: a normális ilyen helyzetben azt jelenti, hogy bocsánatot kérsz, biztosítod a másikat arról, hogy te tényleg szeretnél vele találkozni, de ez most tényleg nem fog összejönni, mert tényleg halaszthatatlan dolgod van, és hogy mutasd, hogy komolyan gondolod, cserébe felajánlod, hogy mikor tudnátok helyette találkozni, ha számára még aktuális a dolog). Ehelyett te meg bunkóztál vele, mint ha még neked állna feljebb.

Most komolyan, szerinted mi a manót akarhatna ezek után még egyetlen pasi is egy ilyen "nőtől"?

Ezek után max egy menetet a kárpótlásul azért, ahogy kezelted, mert ha ez tényleg nem troll kérdés, akkor a kérdés alapján többre jelenleg nem nagyon vagy alkalmas.

2017. márc. 21. 21:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen alakítok ki kapcsolatokat. Félek kb mindentől és fogalmam sincs, hogyan kell az ilyet csinálni.
2017. márc. 21. 22:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Első válaszhoz hozzáteszem, hogy már az is csoda, hogy több hónapig csetelt veled. Emlékeim szerint nekem 1 hét volt a maximum, igaz én középkorú nőket keresek, akik tudják mit akarnak.
2017. márc. 21. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!