Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 éve vagyunk együtt a párommal, egyik pillanatról a másikra bejelentette, hogy nem tudja mit akar, talán szakítani. Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy fiatalon jöttünk össze, 17 évesek voltunk. Az elején nagyon sok probléma volt, de mindent megoldotunk, és az elmúlt két évben, amióta jegyben jártunk kb 2 vitank volt. És ez nem olyan elfojtott nem vitatkozunk, hanem tényleg. 1 hónapja elkezdtuk szervezni az esküvőt, ami csak jövőre lesz, a gyermekvállalás is tervben volt, amint egy kis gyakorlatot szerzek a szakmamban. Nagyon eltérő volt a munkarendünk, de mindig megoldottuk, hogy randizzunk, kis séta, vacsi, minikirándulas... a szex az jobb mint az elején... erre bejelenti, hogy kifulladt. Szerintetek ez esküvő miatt van? Hogy közel? Vagy a minden tökéletesből egyszer csak vége? Ilyen van? Elvállaltam egy munkát augusztustól, mert ő el akart költözni abba a városba, hát ott kerestem munkát, jelenlegi helyemen felmondtam. Erre bejelenti hogy ő nem szeretne költözni. Bármit kérdezek tőle azt mondja ő nem tudja. Csak nem lát semmi jót a jövőben. Ilyen létezik?2017. júl. 23. 11:31
1/23 anonim válasza:
Ezért mondják sokan,hogy nem kell az esküvőt annyira erőltetni.. Naná, hogy amiatt van. Most valszeg az egész kapcsolatot elbuktad emiatt és kereshetsz mást.
2/23 anonim válasza:
Valami miatt besokallt de ezt itt nem fogjuk tudni megmondani, hogy miért. Le kéne ülni vele beszélgetni és feltenni ezeket a kérdéseket. Lehet hogy bizonytalan vagy fél a változástól esetleg attól, hogy a házasság szorosabb kötelék és elkötelezettség. Ha belegondolsz a költözés, házasság önmagában is nagy változás lehet egy olyan ember életében aki nem szereti az új helyzeteket. Beszélgessetek, különben nem fogod megtudni hogy miért ilyen, ha viszont nem kommunikáltok akkor egy idő után elmentek egymás mellett.
3/23 anonim válasza:
Nem az esküvőt kell okolni, ha nem veled akarja leélni az életet...
4/23 A kérdező kommentje:
Erőlterni? Minden úgy történt, ahogy és amikor ő szerette volna
2017. júl. 23. 11:40
5/23 anonim válasza:
Lehet szimplán kapuzárási pánik. Beszélgessetek sokat, őszintén. Ne ilyen érveid legyenek, hogy de a kifizetett esküvő, meg a munka, meg Mari néni mit szól, ezeket a következményeket mind felejtsétek el a beszélgetés idejére. Csak őszintén, róla, rólad. Miért bizonytalanodott el? Miért érzi, hogy nem működik? Mit szeretne? Mély kérdések legyenek, és ne csak nemtudommal zárjátok le. Ezeket a kérdéseket te magad is válaszold meg, lássa, érezze, hogy te mit gondolsz kettőtökről.
7/23 anonim válasza:
Maga az esküvő és a gyermekvállalás rádöbbenthette, hogy talán még fiatalnak érzi magát ehhez, hogy kihagyott lehetőségeket. Én ezért nem értek egyet azzal, hogy a tizenévesen kötött kapcsolatból örökkön örökké legyen. Kivéve ha mindketten töretlenül ezt akarják. Szüneteljetek, vagy beszéljétek meg, de ez viszont taplóság tőle, hogy te már felmondtál, ő meg nem akar költözni. Én a helyedben most már költöznék ha jó a munka, ő meg jön ha akar.
8/23 A kérdező kommentje:
Igen, ez lesz, én költözöm, ha bukjuk a foglalót bukjuk, nem a pénz érdekel, csak próbálok magyarázatot keresni
2017. júl. 23. 11:44
9/23 anonim válasza:
Szerelme enyhült valószínűleg. Tanulja meg tudatos gyakorlatokkal fenn tartani érzelmeit.
Írj rám s beszélek vele.
10/23 anonim válasza:
Szerintem vagy van valakije, akibe kicsit belezúgott vagy aki szexuálisan izgatja a fantáziáját vagy pedig bepánikolt a kapuzárás miatt.
Beszélgetni kellene róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!