Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítsak, vagy türjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak, vagy türjek?

Figyelt kérdés

2,5 éve együtt élek a párommal, a probléma az, hogy keveset vagyunk együtt, majdnem minden éjjel el megy a haverokkal, programokat csinál magának, hiv magával, de nem érzem jol magam fiu tarsasagba.

En ha mondok programot, hogy ketten menjunk el valahova akkor pont nincs ideje, vagy nincs kedve, nem tudom mitcsinaljak, de ez már kezd unalmas lenni.

2017. aug. 26. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Tűrjél... Még 8-10 évet.

Örökké élsz, mi gond lehet, ha elpazarolsz még 2-3x ennyi időt az életedből. Ráérsz még eldönteni később, hogy mi is a fontos neked, mi tesz boldoggá.

2017. aug. 26. 16:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Egy percet se tűrj.Tapasztalat....
2017. aug. 26. 16:57
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát csak az a "baj" hogy szeretem, de én ezt már nem birom nagyon. Beszéltem vele hogy változtasson, de nem változik.

Reggel haza ér, utána alszik délutánig, én meg várom kelljen fel, hogy foglalkozzon velem valamit. Hogy szakítsak?

2017. aug. 26. 17:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Hogy szakítsál? Hány éves vagy, hogy ezt kérded? 15?
2017. aug. 26. 17:05
 5/11 anonim ***** válasza:
De mégis mit szeretsz benne?
2017. aug. 26. 17:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod mit csinálj? Szakíts! Mégis, mit vársz egy olyan férfitól, aki a haverokkal rendszeresen csinál programot, de veled kettesben, soha?!
2017. aug. 26. 17:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez érdekes... Először azt válaszoltad, h az a "baj", h te szereted őt, utána 1 sorral lejjebb jött a kérés, h h szakíts :DDDD Hűű, mekkra lamúr tombol a részedről :D Hány éves vagy? 12?!
2017. aug. 26. 19:00
 8/11 anonim ***** válasza:
A szex önmagában nem tart egybe egy kapcsolatot túl sokáig.... szóval lépj!
2017. aug. 26. 19:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Figyelj, ez a te életed, senki nem fogja helyetted eldönteni a dolgokat.

Sőt, bele se fognak szólni a közeli ismerőseid.

Mindenki úgy tolja el az életét, ahogy akarja, én sem szólnék bele személyesen.

De gondold át, hogy egyszer élsz, igenis úgy teljen el, ahogy te szeretnéd, nem úgy, hogy folyamatosan vársz rá és mindig csalódnod kell.

Normális a vágyad, hogy veled is legyen, ne csak a haverjaival.

Van olyan pasi, te is tudod, aki a tenyerén hordozna és szakítana rád bőven időt.

De esélytelen, hogy rád találjon a boldogság, amíg a mostani életedet éled.

Én azt mondom, hogy legyél bátor és lépj ki ebből. Biztosan nehéz lesz az elején, mert csak vele éltél 2,5 évig, egymáshoz szoktatok, hiányozni fog minden, még a rossz dolgok is. De túl leszel rajta és rád fog találni a boldogság..

Én nem ragadnék benne egy olyan kapcsolatban, ami nem tesz boldoggá, sőt több rosszat hoz a napjaimba, mint pozitív dolgot.

Mi lesz később amúgy? Ha tegyük fel gyereketek lenne? Azt is te nevelnéd, pelenkáznád, fürdetnéd stb minden este egyedül, míg a párod megiszik pár sört a haverokkal.

Így nem lehet élni..

Nincs gond a barátokkal,legyenek, találkozzanak. De ne minden nap, úgy hogy kb az egész kapcsolatotok rovására megy.

Ha fontos lennél neki, akkor veled is elmenne, veled is csinálna programokat.

Egy kapcsolaton folyamatosan dolgoznia kell mindkét félnek, foglalkozni a másikkal, beszélgetni, minőségi időt együtt tölteni.

Anélkül nem fog jól működni sosem..

2017. aug. 26. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:

A #9-es nagyon jól leírta a lényeget.

Az egyébként egy dolog, hogy te szereted, de az ő ranglistáján csak valahol az utolsók közt kullogsz. Tényleg semmi önbecsülésed nincs? Majd megbánod X év múlva, hogy ennyi évet elpazaroltál.

Eszedbe ne jusson gyerekkel magadhoz láncolni, úgyse fog megváltozni, és még a gyerek életét is tönkretennéd.

2017. aug. 26. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!