Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van itt olyan akivel ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akivel ugy szakitott a parja, hogy meg szerette, de nala meg mar elmultak az erzesek? Ti hogyan dolgoztatok fel?

Figyelt kérdés

Fizikai rosszullet kerulget ha az exemre gondolok es , hogy mar nem vagyunk egyutt.

Sajnos ugy erzem megint elkovettem egy hibat: jobban szerettem a masikat, mint o engem es ennek itt az eredmenye. En vagyok a padlon es az a bizonyos szemely, akit sajnalni lehet.

Vegtelenul szomoru es csalodott vagyok es egyszeruen nem tudom, hogy kene talpra allnom.

(N)

2017. aug. 7. 23:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Még 20 évesen volt hogy barátnőm elhagyott mert elmúltak az érzései állítólag... volt elég borzalmas 1 hetem, eltűntem a világ elől, aztán kiderült hogy valami 250 km-re lévő pasassal kavar pótlékként. Abban a pontban kitisztultam belőle, csak szánalmat érzek iránta, aztán 3 hónapon belül lett másvalaki aki sokkal jobb mint ő, és azóta is vele vagyok.

Ne a múlton rágódj, az ő vesztesége, tekints a jövőbe hogy nála sokkal méltóbb emberrel jöhetsz majd össze, új lehetőségek lehetnek elérhetőek számodra. Nem tudhatod mikor lő le Ámor a nyilával újra.

2017. aug. 8. 01:50
 12/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :)
2017. aug. 8. 02:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Hidd el, abban, hogy te szívből szerettél valakit, nincs semmi hiba. Inkább, mint hogy takaréklángon szeress valakit a csalódástól félve. Semmi értelme annak! Majd találsz valakit, aki éppannyira fog szeretni, mint amennyire ta is képes vagy szeretni!
2017. aug. 8. 10:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Koszonom, jol estek ezek a szavak! :)
2017. aug. 8. 12:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első jó hír: pár napig fogod csak ennyire rosszul érezni magad. A szakítás sokkját tekintsd úgy mint egy betegséget. 'Elkaptad' és most teljesen a padlóra küld.

Ilyenkor szeparációs szorongás, kontrollvesztettség érzése kavarog az emberben. Igazából sok mindent nem tudsz tenni, max annyit, hogy adrenalint, dopamint termeltetsz, mondjuk sporttal.

Az első három-négy nap után enyhülni fognak az érzéseid és a szorongásod. Nagyjából egy hét után már enni is képes leszel, tehát az alap működésed helyre áll. Ekkor lépsz át az izgibb részbe, ahol elindul az érzelmi hullámvasút, hol örömmel, hol mély depresszióval. Na itt aztán minden érzelem bele fog férni, bár legalább a z alapvető dolgaidat (munka, étkezés, szociális kapcsolatok) már el tudod látni. Ez tart átlag 6 hónapig, ami után pedig már arra is kész leszel, hogy új emberrel ismerkedj.

Nem tudom, te hol tartasz (gondolom az elején), de a feldolgozáshoz találj társakat akik segítenek. Ilyenkor sok embert ki fogsz majd használni az érzelmi problémáiddal, de ez ne zavarjon. Ha kell konkrétabb válasz is, nyugodtan PM-ezz. Szívesen meghallgatom a történetedet. (33/F)

2017. aug. 8. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!