Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt ilyen, ti hogyan dolgoztátok fel a megcsalást és a szakítást (ő szakított velem)? Őrülten szerettem férfiként.31 F.
Nagyon durva 5 hetem volt, aludni nem bírtam, szorított a mellkasom, a hibákat kerestem magamban. Nyugtatókon éltem, ittam pedig nem szoktam. Szóval durva volt.
Írtam neki email-t hogy mégis magyarázza már meg ezt az egészet. Olyan válasz jött, hogy ha ettem volna egy tányér betűlevest, jobb indokokat sz@rtam volna. Akkor azt mondtam, na állj. Egy ilyen miatt nem fogok megdögleni. Fel fogok állni a padlóról, és változtatok az életemen. Beadtam az átjelentkezésemet is, egy jobb állásra, nem szedek nyugtatót, újra erős vagyok. Ehhez pont az az email kellett amit küldött. De mindenki máshogy dolgozza fel, erre nincs szabály. 37/F
Ha a szexben már az elejétől fogva nem passzoltatok teljesen, akkor szerintem mégse ő volt az igazi...
Találsz majd olyat, akivel minden jó lesz.
Figyelj, megcsalt, nem működött, végelett, most mégis mit bánkódsz egy ilyen nő után? Örülj hogy vége, és szabad vagy ezáltal befogadó egy olyan kapcsolatra ahol nem csalnak meg,nem szúrnak hátba, ahol mindketten jól érzitek magatokat.
Én is ilyen "antiszoc" vagyok, de mikor megtudtam hogy megcsalt én dobtam őt! Pedig mi házasok voltunk és gyerek is van. Az ilyen nem társ a szememben többé, oda a bizalom, azt csak egyszer lehet eljátszani.
Jól írták mindenkinél más és más a gyászolási folyamat.
Nálam az vált be hogy új barátokat szereztem, rengeteg új hobbim lett, főleg sport témában, olyan dolgokat csináltam amiket mindig is akartam, illetve olyanokat is amiket sosem tudtam volna azelőtt elképzelni, pénzt nem sajnáltam egyikbe sem beleölni, kellett a lelkemnek, és az minden pénzt megért hogy rendben legyen.
Nincs senkim most sem, pedig ez már lassan 2 éve, de többnyire megvagyok. Szép az élet, nyugodtság van, nincs hiszti, várok a nagy Ő-re. Nem kell bedepizni azért mert egyedül vagy! Szerezz te is új barátokat, akár egy új hobbival kapcsolatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!