Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti honnan számítjátok a megcsalást?
Nekem már megcsalás az,ha beleszeret valaki másba, de valamiért még velem marad/van.
Amúgy pedig már egy csók is részemről az megcsalás.
Nehéz kérdés. Ha érez valaki más iránt valamit, és azt ki is mutatja felé, akkor hiába nincs semmi testiség, mégis megcsalásnak érzem. Viszont ha érez valaki más iránt valamit, de mégis úgy dönt, hogy a kapcsolatunk fontosabb és nem adja ezt a másik tudomására, akkor azt nem tartom annak.
Én nagyon nem vagyok érintgetős, puszilgatós fajta még a családtagjaimmal sem, tehát nekem már az is kicsit furcsa, ha egy nő megöleli a páromat, de tudom, hogy ebben én vagyok kicsit merev, ezért ezt nem rovom fel. De azért egy csók, egy tapizás már sok.
Egyébként még soha nem jutott tudomásomra, hogy egy másik nő veszélyeztette volna a kapcsolatunkat, illetve én sem estem komolyan kísértésben, úgyhogy ez csupán elméleti fejtegetés volt. nem tudom, hogyan reagálnék, mi esne nagyon rosszul, ha tényleg ilyen helyzetbe kerülnék.
Csók, tapizás, titkos találkák nálam már megcsalás.
Ha beleszeret másba az is, értelemszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!