Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalast követően valaha kialakul még bizalom?
Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 10:20
1/8 anonim válasza:
Más emberrel szemben biztosan, ha hagyod és akarod. Ugyanazzal az emberrel szemben... Hát, kérdéses. Nekem nem menne. De különbözőek vagyunk, másnak talán sikerülhet.
2/8 anonim válasza:
Nem. Legfeljebb úgy tesznek, de egyszer majd robban.
3/8 anonim válasza:
Még nem csaltak meg, legalábbis nem tudok róla - abban viszont biztos vagyok, hogy egy ilyen eset után nem tudnék megbízni a páromban.
21/L
4/8 anonim válasza:
Szép számmal vannak a magány elől menekülő, társfüggő emberek(főleg nők), és ők bármit elnéznek a párjuknak, csak legyen mellettük valaki, az sem baj, ha egy híg fostenger a kapcsolat. Az ilyen kapcsolatokban a bizalom egy ismeretlen fogalom, mégis nagyon hosszú ideig tudnak működni a nők szolgalelkűsége miatt. Más kérdés, hogy lelkileg majd belerokkannak, de "a semminél ez is jobb", ugyebár.
5/8 anonim válasza:
Nekem biztos nem menne.
De más persze a szitu, ha van már gyerek, vagy együtt leértékelés évtizedek. De ugyanolyan már sosem lenne szerintem.
N
7/8 anonim válasza:
Én megpróbáltam. Miután megcsalt a menyasszonyom, visszakönyörögtem, mert szerettem még...aztán úgy 3 hónap alatt rájöttem, hogy nincs meg a bizalom, nem tudok úgy ránézni, stb. és aztán én küldtem el. Nehéz volt, de jól döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!