Miért van az, hogyha valakiben elkezdek jobban bízni, akkor előbb-utóbb egyfajta szerelmi vonzalom is kialakul?
Nem értem egyszerűen miért van ez de egész pici korom óta ez van. Összesen ha jól emlékszem 4 ilyen ember volt. Pontosabban 3nő és az utolsó férfi. 14 év korkülönbség volt a minimum. Egyszerűen gyűlölöm ezt az egészet. Ésszerűen elmagyarázo magamnak hogy ez hülyeség, de van amikor nagyon nem akarok szótfogadni agyilag... a legrosszabb, ha csak úgy szárnyalnak a gondolatok hogy mennyire szeretem,pedig tudom h ogy nem.
(Tudom milyen szerelmesnek lenni volt már komolyabb kapcsolatom..)
Mit tudnék tenni ez ellen? Kéne keresnem pszihodokit? Miért van ez.
egyáltalán?
Egy elkeseredett 18/l
Bennem bízhatsz, segítek, (22/F) :)
Viccet félretéve: ha tényleg ennyire zavar, és egyedül tényleg nem tudsz ellene semmit se tenni, akkor célszerű kideríteni a problémád okának a forrását. Ehhez igen, menj el pszichológushoz, vagy kineziológushoz. Utóbbi egy fokkal többet érhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!