Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal, hogy mártírkodó, szeretetfüggő vagyok, a pasikban kialakul egyfajta leuralási kényszer felém. Mit tegyek ellene?
mert most is ez van. már a zsarolásnál tart sokszor. "ha nem öltözöl át, be se ülj a kocsiba."
legutóbb bőgésig alázott a mc donaldsban, mert étkezés végén szájfényt tettem fel (pontosabban labellot, ami halványan szinezett) úgy, hogy előtte nem láttam egy hónapig(kint dolgozik) és úgy örültem qnnqk q pár együtt töltött napnak, míg itthon volt, hogy akkora fájdalom ért, hogy még ilyenkor is képes veszekedni, hogy ja, a mc donalds kellős közepén azon aggódtam, hogy mindenki előtt fog kifolyni a könnyem.
szeretnék egyenrangú kapcsolatokat.
igen. arra én is rájöttem már, hogy ezt én váltom ki a másikban, nem ő a bunkó valójában.
és ez tényleg arra a nyomorult idegesítő szeretetfüggőségemre vezethető vissza csak.
Szeretetfüggő vagy, de olyan pasid van, aki az idő nagy részében más országban van, és ha mégis itthon van veled leordítja a fejed?
Ebben a szituációban hogy elégül ki a szeretetfüggésed?
Új lappal kellene kezdened.
Vagy az van hogy:
- Elrontod az alapvetően normális srácokat, és basáskodó görényekké változtatod.
- Alapvetően ezekhez a pasikhoz vonzódsz, de egy kapcsolatot ők is úgy kezdenek mint bárki más
Esetleg, rájuk akaszkodsz, és emiatt hárítanak, mert béklyóban érzik magukat, és így próbálnak eltávolodni tőled.
Mindenesetre nem kötelező egyik esetben sem velük maradnod.
nem is maradnak meg ezek a kapcsolatok.
teloszámtörlésben már nagy vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!