Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogadjuk el inkább és bocsátjuk meg a megcsalást, mint az igénytelenséget?
Sokszor egy megcsalást megbocsátunk, elfogadjuk, viszont ha a párunk nem fürdik nem most fogat, akkor azt nem toleráljuk.
Tehát ha lelkünket bántják (megcsalás) akkor az elfogadjuk, de ha testünket azzal hogy bántanak minket a szagok stb (igénytelenség) akkor nem
Nekem mindkettőtől hányingerem van és egyiket sem bocsájtom meg....
Sőt egy igénytelen emberrel még csak kapcsolatba sem kezdenék..
Erről beugrik egy elég gusztustalan üzenetű vicc: "Inkább osztozkodom a tortán másokkal, minthogy egyedül egyek meg egy tányér szart"...
Gusztustalan, de sokaknál tényleg így van. Holott a megcsalás ugyanolyan rossz, így a kettőt ugyanolyan rossznak kellene tartani...
Egyiket sem fogadom el és nem is bocsátom meg.
Mindkettő undorító.
A megcsalásnál az sem érdekel, ha 28 közös gyerekünk van, mert ugye sokan erre fogják, miért tűrnek.Csak kényelem és gyengeség, semmi más.
A testi higiénia hiányát sem vagyok hajlandó eltűrni.Ez nálam szakító ok.Szagolja saját magát, de nekem nem kötelességem.
Megcsalásnál sokan saját magukat hibáztatják. Ahogy a megcsaló és a környezet is.
"Biztos nem adtál meg neki mindent, nézz magadba, miért lépett félre."
De ha izzadtságszaga van vagy büdös a szája, senki se kezdi magat okolni, hogy "biztos azért, mert nem vettem neki szappant, és észre se vettem, hogy hónapok óta ki kéne cserélni a fogkeféjét."
Ráadásul megcsalás után maradhat kívánatos, de ápolatlanul már nem.
"Ráadásul megcsalás után maradhat kívánatos, de ápolatlanul már nem."
Hát nekem megcsalás után is hányingerem lenne a páromtól, hogy mással kefélt, szóval ezt nem tudom elképzelni......
Én egyiket sem viselném el.
Mások részéről meg talán az lehet a magyarázat, hogy a fizikai undort nem tudjuk irányítani, kordában tartani (hogy undorodunk attól, hogy rátesszük a másik hajára a kezünket, és zsírtól csöpög, vagy olyan büdös, hogy elhányjuk magunkat).
Akkor meg abban a pillanatban ott kell hagyni a francba...aztán szagolja saját magát.
Én is ismerek ilyen part.A nő egy csinos,ápolt hölgy a fickója pedig...fürdeni nem igazán szeret,a fogmosást és hajmosást hírből sem ismeri.(Ráadásul hosszú haja van).
És a nő vele van...kicsit sem sajnálom őt,szagolja ha hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!