Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért fogadjuk el inkább és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogadjuk el inkább és bocsátjuk meg a megcsalást, mint az igénytelenséget?

Figyelt kérdés

Sokszor egy megcsalást megbocsátunk, elfogadjuk, viszont ha a párunk nem fürdik nem most fogat, akkor azt nem toleráljuk.

Tehát ha lelkünket bántják (megcsalás) akkor az elfogadjuk, de ha testünket azzal hogy bántanak minket a szagok stb (igénytelenség) akkor nem

2017. máj. 22. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Nekem mindkettőtől hányingerem van és egyiket sem bocsájtom meg....

Sőt egy igénytelen emberrel még csak kapcsolatba sem kezdenék..

2017. máj. 22. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Erről beugrik egy elég gusztustalan üzenetű vicc: "Inkább osztozkodom a tortán másokkal, minthogy egyedül egyek meg egy tányér szart"...

Gusztustalan, de sokaknál tényleg így van. Holott a megcsalás ugyanolyan rossz, így a kettőt ugyanolyan rossznak kellene tartani...

2017. máj. 22. 13:06
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Egyiket sem fogadom el és nem is bocsátom meg.

Mindkettő undorító.

A megcsalásnál az sem érdekel, ha 28 közös gyerekünk van, mert ugye sokan erre fogják, miért tűrnek.Csak kényelem és gyengeség, semmi más.

A testi higiénia hiányát sem vagyok hajlandó eltűrni.Ez nálam szakító ok.Szagolja saját magát, de nekem nem kötelességem.

2017. máj. 22. 13:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Megcsalásnál sokan saját magukat hibáztatják. Ahogy a megcsaló és a környezet is.

"Biztos nem adtál meg neki mindent, nézz magadba, miért lépett félre."

De ha izzadtságszaga van vagy büdös a szája, senki se kezdi magat okolni, hogy "biztos azért, mert nem vettem neki szappant, és észre se vettem, hogy hónapok óta ki kéne cserélni a fogkeféjét."

Ráadásul megcsalás után maradhat kívánatos, de ápolatlanul már nem.

2017. máj. 22. 13:22
 5/9 A kérdező kommentje:

"Ráadásul megcsalás után maradhat kívánatos, de ápolatlanul már nem."

Hát nekem megcsalás után is hányingerem lenne a páromtól, hogy mással kefélt, szóval ezt nem tudom elképzelni......

2017. máj. 22. 13:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Én egyiket sem viselném el.

Mások részéről meg talán az lehet a magyarázat, hogy a fizikai undort nem tudjuk irányítani, kordában tartani (hogy undorodunk attól, hogy rátesszük a másik hajára a kezünket, és zsírtól csöpög, vagy olyan büdös, hogy elhányjuk magunkat).

2017. máj. 22. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Igenytelennel össze sem jövök, tehát ez a része eleve kizárt.
2017. máj. 22. 13:58
 8/9 A kérdező kommentje:
7. arra gondolok, hogy esetleg azzá válik.
2017. máj. 22. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor meg abban a pillanatban ott kell hagyni a francba...aztán szagolja saját magát.

Én is ismerek ilyen part.A nő egy csinos,ápolt hölgy a fickója pedig...fürdeni nem igazán szeret,a fogmosást és hajmosást hírből sem ismeri.(Ráadásul hosszú haja van).

És a nő vele van...kicsit sem sajnálom őt,szagolja ha hülye.

2017. máj. 22. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!