Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ezért szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezért szakított velem?

Figyelt kérdés
Egy sráccal már 4 hónapja randizgattunk, amjkor nem írt nekem kb egy hétig messengeren. Én sem írtam neki , mert sejtettem ,hogy nem akarja folytatni. De a lényeg az ,hogy ő 70 km-re lakik+a munkája miatt csak 1-2 hetente egyszer láttuk egymást. A randik eszméletlen jók voltak és romantikusak.. Megtanított vezetni, motoroztunk együtt, fürdeni jártunk a tavakhoz stb. Utoljára 2 hete taliztunk, amin szintén imádtuk egymást..Hamarosan talizunk, mert írt ,hogy mondani akar valamit nekem. Szóval a kérdés,hogy mi ez a hirtelen váltás,hogy ő most szakítani akar? Én 21/L ,31/F
2017. júl. 23. 17:05
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Illetve valami gyógyír? Mert jelenleg annyira fáj ,hogy folyamatosan sírok és szinte fizikai fájdalmat érzek a gyomromban és a mellkasomban.
2017. júl. 23. 17:07
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem ertem, mibol gondolod, hogy szakitani akar veled.
2017. júl. 23. 17:10
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy hogy nem tudják megbeszélni ezt az emberek egymást között. Csak úgy hagyni az egészet a p*csába, nem írni semmit, azért eléggé pofátlanság mindkettőtök részéről szerintem.

Egyébként nem biztos hogy szakítani akar, nem rossz dolog felkészülni a legrosszabbra, de hülyeség ezen rágódni, vagy már úgy kezelni, hogy szakított veled, mikor nem is tudod mi történt.(de ennyi erővel ha ez a pár hét nem írás az szakítás, akkor mondhatjuk azt is, hogy te is szakítottál vele.) Pont azért mert semmi sem történt, nem volt szakítás sem.

2017. júl. 23. 17:11
 4/19 A kérdező kommentje:
Egy héttel ezelőtt még minden nap írt, és nyilván nem azt akarja mondnai,hogy költözzünk össze.. Én meg azért nem írtam , mert nem akarok futni utána.
2017. júl. 23. 17:15
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Azert mert az ezerből egy alkalommal te irsz ra meg nem futsz utana. Sot többször is írhatsz, tudod ez a kölcsönös érdeklődés es ebből áll egy kapcsolat ha epp nem tartkozkodtok egy helyen. Ez a normlis, csak ugy mondom.

Lehet megunta, vagy azt hitte mar nem erdekel téged es ezért mar inkabb nem is keresett.

2017. júl. 23. 17:23
 6/19 anonim ***** válasza:

Nem szereted,akkor nem mindegy? miből gondolom,hogy nem szereted?

HA VALAKI SZERET VALAKIT KERESI! nincs olyan,hogy férfinak kell a nőt!...HA SZERETED KERESED! ennyi..nincs kifogás

2017. júl. 23. 17:58
 7/19 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mit mondott,mert erre kíváncsi leszek.
2017. júl. 23. 18:02
 8/19 A kérdező kommentje:
Igen? Amikor beszéltünk pénteken, egy szóval sem említette ,hogy szombaton (amikor mindig taliztunk idáig) találkozzunk.
2017. júl. 23. 18:02
 9/19 A kérdező kommentje:
Én ezt fogom neki mondani ha talizunk: "Én nagyon jól érzem magam veled mindig ,ha együtt vagyunk , és én folytatnám a dolgot, de úgy érzem ,hogy te nem akarod. A kérdés hogy miért nem?"
2017. júl. 23. 18:06
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nezzel mar kicsit a masik oldalra nagy fizikai mellkas fajdalmas szenvedesedben, konyorgom... te meg vagy sertve, hogy egy hetig nem irt neked, merthogy biztos szakitani akar veled, es mar kerdore vonnad rogton, mikozben o neki ugyanannyi oka van (persze kevesebb hisztivel) ugyanezt gondolni feloled mint nekes felole. Te sem kerested. Elvitt mindenhova, szorakoztatott, aztan mit kapott cserebe? Tortenhetett volna vele akarmi, mert a hercegno cseszik irni neki, mert oneki csak elvarasai vannak, hogy ki hova fusson es hanyszor, de o bezzeg nem fut senki utan. 31 eves ferfival randizol, nem egy 18 eves kiskolyokkel. Felnottek nem jatszmaznak meg hisztiznek, hanem erdeklodnek es keresik egymast es programot szerveznek ha egyutt akarnak lenni. Bizony a lanyok is...
2017. júl. 23. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!