Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom, de nem tudom őt elfelejteni, vagy nem is akarom?
Több év után, mondta nekem hogy ez már nem fog működni, sokszor javítottuk meg a kapcsolatot, de nincs semmi amiért folytatni tudjuk...:/
Ő már nem akarja....
Mondta hogy el akar engedni és lépjünk túl....
De b*sszus...én nem akarom őt elfelejteni, nem is tudnám, mert annyira fontos volt nekem...
teljesen ki vagyok, éjszaka nem tudok aludni, mert nagyon hiányzik!!!
Annyira szenvedek........:(
Ti ilyenkor mit csináltok, segítsetek, mert nagyon a padlón vagyok...:(
23L
Szia,
Velem is nem rég szakitottak, ha esetleg jobban érzed magad, irj privátot és öntsük ki egymásnak a lelkünket :) :(
annyira nehéz...egyszerűen nem tudom felfogni hogy vége!!
nagyon hiányzik :(
igaz az tényleg, ha ő már nem akar és elenged akkor engedjem el én is őt...de mindig a szenvedő félnek a nehezebb
És sem szívem, és sem fogom fel és nagyon-nagyon fáj..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Ma is sírva ébredtem..minden éjjel róla álmodok..folyton bőgök... néha már jobb de ehhez két hónap kellett!
/8-as voltam ott../
...és talán nem is ő hiányzik hanem a szitu, az érzés hogy tartozol valakihez-nekünk nőknek ez fontos különösen..
Nekem olyan mintha meghalt volna egy közeli családtagom:((
Még csak el sem búcsúzott..
nagyon rossz az biztos....
annyira félek, de nem tudom elengedni...
pedig mondta hogy lépjünk túl.....
neki biztos könnyű...
csak én sírok, meg mi, akik csalódtak :(
.....igen, csak a frusztráció ami fájó.. a hiánnyal még így-úgy megbirkóznánk.....bizony nem könnyű...
Felfoghatatlan hogy szeret/ett/ és elenged..egy bizonytalanért... mi most babát vártunk év elején..de elment hála a sok cirkusznak amit produkált és az ocsmány viselkedésének letiltogatott, elfelejtette a találkozónkat, sokat agyaltunk mi is most milyen státuszban vagyunk....szóval köddé vált majd kérdésemre belinkelt egy cikket a ghosztingolásról...ennyi. Én meg most közöltem vele hogy apa lett volna jó eséllyel, vágyott rá... most kicsit zuhanjon meg ő de nem lett könnyebb így is fizikailag is fáj valóban ez!!
Már én is kivagyok nem tudok dolgozni mert éjjel ha felébredek órákat fent vagyok. Javaslom neked is a Valerianát v. enyhe altatókat mert komolyan mondom a pszichiátrián ne akard végezni bár nagy a kísértés tudom hogy sajnáljuk magunkat egész nap mintha ez megoldana bármit is- bár addig is közel érezzük őt magunkhoz.
Borzalmas egy beszűkült tudatállapot ez ám tegnap majdnem elütöttek eskü zöldet láttam és piros volt ráadásul a gyerekemmel voltam..!!! Láttad volna az arcokat nem hitték el hogy nem látok! Annyira fáradt voltam már a sok nemalvástól én is:(
Jó hír hogy több időd magad most magadra /pfff/ nekem tanulnom is kéne de nem tudok koncentrálni semmi se megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!