Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 1 hete szakított velem és nem tudom hogy tudnám elfelejteni őt? (17/L)
1 hete dobott a barátom több mint 1 év után az elején el tudtam viselni a hiányát De már 3 napja vele álmodok hogy találkozunk meg ilyenek,ma reggel már sírva ébredtem nem tudom hogy tudnám egy kicsit elfelejteni őt
A tanácsokat előre is köszönöm :)
Hagyj időt magadnak, sajnos ezt mindenki megszenvedi, ki hosszabb ki rövidebb ideig.
Próbálj programot szervezni magadnak, barátnőzz, sportolj, csinálj olyat ami lefoglal és nem gondolsz rá és majd idővel jobb lesz hidd el :)
ismerőős..
Szervezz programokat a barátnőiddel,menjetek bulizni,vagy csak üljetek be valahova. Nézz filmeket,vagy olvass valamit esetleg. Bár pont én írom ezeket,amikor nekem se megy ez a felejtés dolog..de hajrá .. :)
16/L
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
Valaki nekem azt mondta hogy egy kapcsolatot csak úgy lehet el felejteni ha egy másik kapcsolatba megyek bele erről mi a véleményetek ? tényleg igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!