Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom szakított velem akkor miért érdekli hogy mi van velem?
Van, aki nem tudja magát túltenni,
sőt, egyesek meg is bánják.
Engem még le is tiltott exem, amikor szakított velem, pár hete feloldott(ezt onnan láttam, hogy egy csoportban felfedeztem a posztját), múlt héten meg megírta, hogy szeret.
Én már nem foglalkozom vele, csak szólok, hogy ilyen is van.
21/L
Hmm...fogas kérdés!Talán mert mint lélekkel rendelkező embernek attól függetlenül ,hogy mint párkapcsolat nem működött mégis fontos vagy neki?
Áá ez biztos marhaság,szakított veled akkor az sem érdekel téged él ,vagy hal el ugye? Emlékek?Áá törüljük,tagadjuk meg őket :D
Mint amikor engem kidobott az exbarátnőm egy 34 éves fax miatt, aztán ugyanúgy nézegette a közös képeinket mellette, meg engem facebookon. Persze mikor úgy volt, hogy újra összejövünk, simán átbaxott, és visszament hozzá, aki amúgy rosszul bánt vele. Engem meg tiltott. Büdös qrva, ha meglátnám, leköpném.
26/F
Szakitottam a párommal.Ő letiltott,letörölt az ismerősei közül,de azota feloldott.Bár vissza nem kerultem az ismerősei közé,de a bejegyzéseit nyilvánosra rakta.
Másik exem is néha néha rám ir.Kérdezi,hogy mi van velem pedig anno Ő dobott.
Ne láss ebbe bele semmit.Attól mert kidobott lehetsz neki fontos,mint ember.S érdekli mi van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!